George Simion ironizat de Cătălin Drulă, în ziua mitingului AUR din Piața Universității: "Păpușa lui Putin își dă azi arama pe față"

Duminica, 27 Februarie 2022, ora 12:44 7663 citiri
Cătălin Drulă FOTO Facebook/ Cătălin Drulă

Cătălin Drulă îl atacă pe George Simion și îl numește "păpușa lui Putin", acuzându-l că organizează manifestații în timp ce lumea civilizată se solidarizează împotriva lui Putin, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook:

"Păpușa lui Putin își dă azi arama pe față.

Ucraina se luptă eroic cu un dictator scelerat. Lumea civilizată se solidarizează împotriva lui Putin. Românii se mobilizează să ajute familiile ucrainene destrămate de război.

Georgică manipulează oameni în necaz. Georgică calcă pe cadavre în mod selfie. Georgică otrăvește minți cu vorbele propagandei rusești.

Ce se întâmplă azi este încă o dovadă că liderii AUR funcționează ca agenți ai Moscovei în România și că miza acestui partid extremist este a de a scoate România din NATO și UE.

Nu vor reuși niciodată. România iubește libertatea și democrația. România nu va ajunge pe mâna unor trompete trădătoare putiniste.

În timp ce Georgică face coloane de autocare degeaba și blochează străzi, oamenii decenți și buni se mobilizează să ajute refugiații ucrainieni. Societatea civilă, organizații umanitare, cetățeni simpli se organizează în teren. Colegi de ai mei sunt în vămi, cu camioane de ajutoare, pe telefoane cu autoritățile de aici și din Ucraina", a scris Drulă pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News