Cătălin Drulă, la congresul tinerilor din USR: „Vrea cineva să facă poze cu mine?”

Duminica, 17 Iulie 2022, ora 14:15 3526 citiri
Cătălin Drulă, la congresul tinerilor USR FOTO expressdebanat.ro

Cătălin Drulă a deschis sâmbătă, la Timișoara, Congresul USR Tineret, la scurt timp după ce a fost validat în calitate de președinte USR. Drulă s-a scuzat tinerilor că nu va putea rămâne pe parcursul întregului eveniment, nu înainte de a-și arăta disponibilitatea pentru fotografii, arată expressdebanat.ro.

Potrivit sursei citate, tinerii USR reuniți la Timișoara ca să își voteze noul regulament de funcționare au stat la coadă ca să se fotografieze cu noul președinte USR, deputatul de Timiș Cătălin Drulă. „Vrea cineva să facă poze cu mine?”, i-a întrebat Drulă pe tineri, de îndată ce a intrat în sala de ședință. Întrebarea lui a stârnit râsete. „Să fim eficienți. Facem pozele înainte, acum, după care deschidem congresul. Hai să facem poze!”, s-a mai spus în sală.

Expressdebanat mai arată că Drulă le-a transmis tinerilor, ulterior, un mesaj mobilizator și câteva sfaturi.

„Pentru mine, voi sunteți viitorul. Știu că asta e un clișeu, dar asta îmi doresc. (…) Le spun colegilor să nu fie modelul de lider stejar la umbra căruia nu crește nimic, ci să fie oameni care potențează alți oameni. Astăzi vă votați statutul și este ultimul pas al fuziunii. Gata, s-a terminat cu USR, PLUS, același tricou toată lumea, împreună mergem înainte ca o echipă. (…) Să vă gândiți întotdeauna la ce facem pentru societate. Nu vă pierdeți în idei de dragul ideilor, deși e vârsta potrivită acum pentru asta și e o frumusețe și în asta. Îmi plăcea să dezbat la 25 de ani, la bere până în miezul nopții, și ăsta e un lucru care antrenează mintea, dar politica trebuie să fie despre rezultatul concret pe care îl obții. Așa că gândiți-vă întotdeauna și ce obține în mod real. Încercați să mergeți întotdeauna către cooperare, nu către conflict. (…) Și o să spun ceva: mi-a aduc aminte, la un moment dat, o rudă de-a maică-mii care mi-a zis «Frumos te-ai făcut, că nu erai!». Eu nu am fost așa optimist când s-a creat USR Tineret că o să iasă ceva atât de bun, dar mi-ați depășit toate așteptările și efectiv îmi umple inima de bucurie.”, le-a spus Cătălin Drulă tinerilor din USR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com