Cătălin Drulă îl vede pe Iohannis în fruntea unui sistem pornit într-o direcție odioasă: "Se încearcă o militarizare a societății" VIDEO

Luni, 04 Aprilie 2022, ora 17:53 2904 citiri
Cătălin Drulă FOTO Hepta

​​Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, îl compară pe președintele Klaus Iohannis cu Viktor Orban și este de părere că direcția în care se îndreaptă România este extrem de periculoasă.

Drulă a acordat luni, 4 aprilie, un interviu publicației Hotnews, în care a comentat pe marginea tentativelor de intimidare a jurnalistei Emilia Șercan.

Drulă este de părere că se încearcă o militarizare a României, așa încât să fie închisă gura celor care se opun sistemului.

El a acuzat că "patronul" acestui sistem, după model Viktor Orban, este președintele Klaus Iohannis, al cărui "proiect de țară" ar fi să aștearnă liniștea peste România.

"În România, în acest moment democrația este amenințată de această reuniune a sistemului vechi de putere, care vrea liniște și pentru asta calcă în picioare cariere ale oamenilor care li se opun", a declarat Drulă.

"Sunt multe semne de întrebare asupra direcției democrației din România și cred că alunecăm spre iliberalism, cu oameni care să fie docili. Patronul acestui sistem este Iohannis", a mai spus președintele interimar al USR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com