Cătălin Drulă critică ”ipocrizia” PSD privind taxarea luxului: ”O stridenţă în care încearcă să-şi aducă aminte că e socialist”

Joi, 30 Iunie 2022, ora 23:15 3122 citiri
Fostul ministru al Transporturilor acuză politicienii de iresponsabilitate FOTO Facebook / Cătălin Drulă

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a susținut joi, 30 iunie, că propunerea PSD privind taxarea luxului este o ”ipocrizie”, în condițiile în care mulți social-democrați, care pretind a fi de stânga, trăiesc, de fapt, în opulență.

”Asta e o stridenţă de-asta în care încearcă PSD-ul să-şi aducă aminte că e socialist. Dacă mergeţi şi faceţi o filmare cu maşinile colegilor de la PSD, parlamentari, e ca la saloanele auto de lux. Nici măcar "Socialist caviar", că aia e un pic altceva, e ipocrizia asta: partidul care pretinde la un moment dat doar pentru a arunca electoral şi pentru a stârni o animozitate în societate”, a declarat Cătălin Drulă, joi, la Euronews România.

Liderul USR consideră că ”dezechilibrul” în care se află România nu este cauzat exclusiv de război sau de pandemia de Covid-19, el amintind că, de la începutul anului 2020, România era singura ţară aflată în procedura de deficit excesiv.

”Ni se trage de la iresponsabilitatea politicienilor”, a adăugat Drulă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News