Drulă, despre poziția ocupată de AUR în sondaje: ”Cu două sloganuri de galerie şi trei live-uri nu poţi guverna România”

Duminica, 10 Iulie 2022, ora 13:57
3613 citiri
Drulă, despre poziția ocupată de AUR în sondaje: ”Cu două sloganuri de galerie şi trei live-uri nu poţi guverna România”
Cătălin Drulă, președintele USR FOTO Captură Video Facebook/ Cătălin Drulă

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că sondajele de opinie pe care partidul le are arată că „românii îşi pun speranţa în USR”, care a demonstrat că ştie să guverneze.

Pe de altă parte, Drulă susţine că Alianţa pentru Unirea Românilor, situată pe poziţia a treia, înaintea USR, în sondaje, „este în continuă scădere, pentru că oamenii văd că nu are soluţii”. Liderul USR ironizează AUR, afirmând: „Cu două sloganuri de galerie şi trei live-uri nu poţi guverna România”.

Întrebat duminică, în conferinţa în care a fost anunţat rezultatul alegerilor interne din USR pentru preşedinţia partidului, cum explică rezultatele sondajelor de opinie care arată că AUR se află înaintea USR în preferinţele electoratului şi ce va face pentru a căpăta încrederea oamenilor, Cătălin Drulă a răspuns că, din informaţiile pe care le are, AUR „este în continuă scădere”.

„Din câte ştiu eu, această formaţiune este în continuă scădere, pentru că oamenii văd că nu are soluţii. Cu două sloganuri de galerie şi trei live-uri nu poţi guverna România. Noi ştim să guvernăm, uitaţi-vă ce am făcut la Ministerul Transporturilor, la Ministerul Investiţiilor Europene, PNRR-ul, programul care a primit notă maximă de la Comisia Europeană, făcut de USR, uitaţi-vă ce facem în primării zi de zi şi vedeţi acolo performanţa USR”, mai spune fostul ministru al Transporturilor.

El susţine că sondajele făcute de USR arată că partidul se bucură de încrederea alegătorilor.

„Cercetările noastre arată că românii îşi pun speranţa în USR. Întrebarea dacă cred că USR ştie să guverneze răspunsul este da, la întrebarea dacă USR poate să guverneze răspunsul este da, la o singură întrebare am răspuns mai puţin satisfăcător, în cercetările pe care le avem, la această stabilitate pentru că suntem o forţă nouă, a trecut prin acest parcurs de la mişcare civică (...) De acum încolo ne aşezăm într-o nouă epocă de maturitate şi vom câştiga din ce în ce mai mult încrederea românilor pentru voturile care vin”, a mai afirmat Drulă.

El a transmis, pe de altă parte, românilor mesajul că „există speranţă”.

„Vă spun cu toată convingerea: daţi-ne voturile! Nu mai daţi voturile bandiţilor ăstora care au dus ţara acolo unde este, care nici nu ştiu, nici nu vor, nici nu pot şi se gândesc doar la ei cel mai rău este că vor să ne facă să credem că asta e, atât se poate, că suntem puţini care vrem o Românie modernă, o Românie corectă, o Românie fără speciali. (...) Eu sunt aici să vă spun că se poate şi că de astăzi zilele socialismului cu epoleţi sunt numărate”, a adăugat Cătălin Drulă.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#catalin drula usr, #aur, #guvernare Romania , #Stiri Catalin Drula