Celebrul Giorgio Armani, vecin cu primarul Cherecheș? Mărturie din paradis: ”N-am întâlnit niciun român”

Marti, 28 Noiembrie 2023, ora 09:07
4210 citiri
Celebrul Giorgio Armani, vecin cu primarul Cherecheș? Mărturie din paradis: ”N-am întâlnit niciun român”
Giorgio Armani

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Cluj la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Ulterior, el a fost dat în urmărire de Poliţie, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în executare a mandatului emis de instanţă.

Poliția de Frontieră a prezentat, sâmbătă 25 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, modul în care Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a reușit să fugă din țară, deși era dat în consemn la frontieră, fiind în control judiciar. Edilul a fost condamnat, vineri, 24 noiembrie, la 5 ani de închisoare cu executare printr-o sentință definitivă a Curții de Apel Cluj-Napoca.

Ștefan Victor Ivașcu, șeful Poliției de Frontieră, a precizat, într-o conferință de presă de sâmbătă, 25 noiembrie, că edilul din Baia Mare a părăsit țara cu un autoturism care circula în regim de taxi, folosindu-se de un act de identitate al unei rude (verișor, potrivit unor surse). Ivașcu a explicat că persoana al cărei document de identitate a fost folosit de Cherecheș seamănă foarte bine cu edilul fugar.

Cea mai probabilă destinație pentru Cherecheș este Milano, în Italia, unde are și rude apropiate, mai exact o verișoară. De menționat faptul că primarul a făcut în trecut demersuri pentru a obține rezidența italiană.

De asemenea, Cherecheș a dorit la un moment dat achiziționarea unei case pe insula italiană Pantelleria, la 100 de kilometri sud de Sicilia, în mijlocul Mării Mediterane.

Conform glasulmm.ro, un blogger culinar, precizat cu inițialele G.S., și-a descris experiența pe insula Pantelleria, precizând că acolo obișnuiește să vină în vacanțe și celebrul designer Giorgio Armani.

“Insula este aproape ovală, cu două părți clar definite, una spre Africa și una spre Italia. Cea spre Italia se pare că este fața mai bună a insulei, pentru că, atunci când se stârnesc vânturile, este mai protejată de căldura toridă ce vine din Africa. Este o insulă plină de vegetație și palmieri.

Casele insulei se numesc dammuso și sunt modelul original al insulei: construite din piatra sub un acoperiș înalt. Senzația este un pic de grotă înaltă, dar răcoroasă.

Aaaaa….sa nu uit, nu am întâlnit nici un român, sunt doar italieni și câțiva străini rătăciți. Giorgio Armani deține o largă proprietate pe insulă și vine în fiecare an câte 3-4 săptămâni aici, la relaxare și deconectare.

Concluzia mea după aceste zile în Panteleria? Sper ca la bătrânețe să am un adammos lângă mare cu câțiva palmieri, de unde să îmi scriu memoriile…tumultuoase”, a menționat acesta.

Giorgia Meloni, premierul Italiei, candidează la alegerile europarlamentare pentru a crește susținerea partidului său de extremă dreapta
Giorgia Meloni, premierul Italiei, candidează la alegerile europarlamentare pentru a crește susținerea partidului său de extremă dreapta
Șefa guvernului italian, Giorgia Meloni, şi-a anunţat duminică, 28 aprilie, participarea la alegerile europene din iunie cu scopul de a creşte susţinerea pentru formaţiunea sa, Fratelli...
Insulă din Italia „invadată” de turiști. Cum arată locul vizitat zilnic de 16.000 de persoane FOTO/VIDEO
Insulă din Italia „invadată” de turiști. Cum arată locul vizitat zilnic de 16.000 de persoane FOTO/VIDEO
Italienii se plâng că nu mai au loc de turiști. Până la 16.000 de turişti ajung zilnic pe insula Capri din Marea Mediterană, depăşindu-i pe cei 12.900 de rezidenţi, iar mulţi dintre...
#Catalin Chereches, #Giorgio Armani, #insula, #Italia , #stiri media