Deputatul Ion Cupa si fostul ambasador Catalin Avramescu s-au inscris in PMP

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 18:20 5818 citiri
Foto: Facebook/Ion Cupa

Deputatul Ion Cupa s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, a anuntat, vineri, presedintele PMP, Eugen Tomac, la inceputul sedintei Colegiului National al formatiunii.

"Vreau sa ii multumesc colegului care s-a alaturat incepand de astazi (vineri - n.red.) PMP, un om pe care-l cunosc de foarte mult timp, domnul deputat Ion Cupa. Incepand de astazi, este membru PMP si ne bucura ca un om harnic, de dreapta vine sa intareasca echipa noastra de la Camera Deputatilor. Sunt convins ca mesajul pe care-l va transmite, astazi, in cadrul Colegiului National va fi corect inteles de catre toti membrii nostri", a afirmat Tomac.

Potrivit site-ului Camerei Deputatilor, din 2016, de la inceputul actualei legislaturi, Ion Cupa a activat ca deputat ALDE, cu exceptia lunii septembrie 2019, cand a fost independent.

Tomac a mai anuntat ca si profesorul Catalin Avramescu s-a alaturat echipei PMP.

"Catalin Avramescu este de astazi membru al PMP, o voce autentica a democratiei romanesti. Ma bucur ca s-a alaturat echipei noastre. Cu domnul profesor Avramescu ma cunosc de foarte mult timp si sunt convins ca experienta domniei sale, exigenta si dorinta de a pune acolo unde-i este locul acest bloc rosu numit PSD din viata politica romaneasca este un obiectiv care merita sustinut in continuare", a adaugat liderul PMP.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
B
BARBIERU
rank 2
sau inscris sau reinscris,ca nu mi-e clar ?!
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5