Noua campanie Unibet aduce premii impresionante: 5 automobile BMW și 153.000 RON

Advertorial
Luni, 31 Ianuarie 2022, ora 19:18
23970 citiri
Noua campanie Unibet aduce premii impresionante: 5 automobile BMW și 153.000 RON
FOTO: unibet.ro

Unibet revine cu o nouă campanie dedicată pasionaților de pariuri sportive si jocuri de cazino online, oferind premii senzaționale, ce urmează să fie acordate în cadrul a 9 extrageri săptămânale. Mecanismul campaniei presupune acordarea de tichete (șanse la tragerile la sorți) pentru toți clienții operatorului care se înscriu în promoție și rulează cel puțin 50 RON la jocurile eligibile de pe platformă - pariuri sportive, sloturi sau jocurile cu dealeri live.

Campania Unibet începe pe 31 ianuarie 2022, ora 01:00 și se va derula până pe 4 aprilie 2022, ora 00:59. Marile premii constau în 5 mașini marca BMW, dintre care 4 automobile BMW 218d în valoare de 35.000 de euro fiecare și un automobil BMW M235i în valoare de 56.000 de euro.

În plus, există alte 1089 de premii, dintre care premii cash în valoare totală de 153.000 RON. Acestora li se adaugă premii de 1000 RON și 500 RON cu rulaj, premii de 100 RON pentru pariuri online, dar și sute de rotiri la slotul Money Train 2.

Optarea este necesară și se face cu un click pe pagina promoției. Premiile la fiecare extragere săptămânală sunt identice, cu mențiunea că în datele de 14 februarie, 28 februarie, 14 martie și 28 martie se acordă în plus câte un automobil BMW 218d, iar pe 4 aprilie marele premiu al campaniei, automobilul BMW M235i.

Campania Unibet vine într-o perioadă plină de evenimente sportive, de care se poate profita din plin la pariuri online, pentru a beneficia de și mai multă distracție. Pe 13 februarie este programat marele eveniment Super Bowl (meciul pentru campionat în National Football League), iar câteva zile mai târziu se reiau Liga Campionilor, Europa League și Conference League.

În luna martie, amatorii de tenis nu trebuie să rateze Turneul de tenis de la Indian Wells și Turneul de Master Series de la Miami. Pe 20 martie este programată prima etapă din Campionatul Mondial de Formula 1: Marele Premiu al Bahrainului. În plus, pasionații de fotbal pot fi mereu conectați la meciurile din campionatele naționale de top din Europa, printre care amintim La Liga, Serie A, Premier League și Bundesliga.

Automobilele BMW și celelalte premii din campania Unibet se pot câștiga așadar acumulând cât mai multe tichete pentru tragerile la sorți (fiecare rulaj de 50 RON înseamnă un tichet). Toate tichetele generate pe perioada campaniei participă și la Extragerea Finală la care se acordă automobilul BMW M235i, în cea de-a 9-a săptămână a campaniei. Este nevoie de minim 10 tichete pentru a participa la tragerile la sorți cu premii BMW 218d și minim 50 de tichete pentru a participa la Extragerea Finală la care se va acorda automobilul BMW M235i.

Pe lângă tichetele ce oferă șanse la premii, la rulaj de 50 RON se mai acordă săptămânal următoarele recompense: 15 RON la pariuri sau 25 de rotiri la slotul Money Train 2, în funcție de secțiunea în care se efectuează rulajul. Cei care rulează câte 50 RON în ambele secțiuni beneficiază de ambele recompense.

Unibet este unul dintre cei mai apreciați operatori de jocuri de noroc online din România, dar și la nivel global, oferind o colecție excelentă de jocuri de cazino, poker, bingo și pariuri sportive. Unibet oferă cele mai intense experiențe de live casino sau pariuri și o selecție extrem de variată de sloturi de la cei mai populari producători ai momentului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#castiguri impresionante, #cazino, #jocuri cazino , #jocuri online