Cum se vopsește un gard de beton, pas cu pas: "Pe interior s-a jucat soția în timpul liber cu vopselele"/ "O să devină obiectiv turistic" FOTO

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 20:04
4778 citiri
Cum se vopsește un gard de beton, pas cu pas: "Pe interior s-a jucat soția în timpul liber cu vopselele"/ "O să devină obiectiv turistic" FOTO

Mulți români și-au cumpărat în ultimii ani case la țară sau le-au construit și sunt interesați de amenajarea lor.

Cei pasionați de această temă își împărtășesc ideile și realizările pe grupuri dedicate de pe Facebook.

Este cazul unui român care a explicat cum poate fi vopsit gardul de beton, menționând că lucrarea executată în primăvara trecută se menține foarte bine.

"Pentru că cineva a pus o întrebare - cu ce să vopsească un gard de beton - pot să spun cum am procedat eu.

Pe exterior s-a aplicat lac de piatră cu pistolul (se poate si cu pensula), iar pe interior s-a jucat soția în timpul liber cu vopselele!

Atenție pentru cei care doresc - culoarea după aplicare este mult mai închisă decât pe mostră, eu am luat nuanța cea mai deschisă.

La final arată bine, are un aspect lucios (sticlos) și protejează plăcile de beton din gard.

Lucrare făcută în primăvara trecută, se menține foarte bine. Era să uit - și pe spatele gardului, pe desene, s-a dat cu pistolul lac incolor pentru a le proteja", a scris acesta pe grupul Mutat la țară - viața fără ceas.

"O să devină obiectiv turistic"

În comentarii, cei mai mulți se declară cuceriți de desenele din interior.

"Întoarceți plăcile gardului că să mutați tablourile pe exterior, o să devină obiectiv turistic cu siguranță, felicitări!

"Mai bine se juca la exterior, să se bucure toți oamenii care trec de frumusețea gardului. Felicitări soției!"

"Super ..spectaculos! Dar pe pereții camerelor în interior ar merge desene? Mi-ar plăcea tare mult."

"Interiorul face tot! Minunat! Felicitări doamnei...dacă așa se joacă, aș vrea să văd cum este când lucrează serios!"

"Vă invidiez în modul cel mai sincer. A ieșit o lucrare minunată. Și îmi place că vă bucurați de un gard atât de minunat atât pe exterior, cât pe interior. Iar pentru acest interior, aveți nota zece. Interiorul contează să fie plăcut și să vă dea plăcerea de a sta în acel loc ce se numește 'acasă'".

"Lacul exterior se va exfolia de la soare 100%, am câțiva vecini care au făcut asta, desenele sunt superbe, dar cred că încarcă gardul f mult la interior 150 de culori, f bună inițiativa, dar cred că ar fi ieșit mai frumos dacă se mergea pe niște desene pale!"

"Foarte ingenios, adevărate tablouri, trebuie talent să poți face așa ceva, felicitări!"

"Aveți acolo o galerie de artă! Felicitări! Ce idee grozavă! Tare mă tem că vor exploda vânzările la vopsele! Garduri sunt, românul e talentat, dumneavoastră ne-ați dat ideea gratis, ce mai... Să vedeți ce mai pictăm la primăvară!".

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#case, #proiecte, #constructii, #gard, #vopsea, #metoda , #proiecte case