Avantajele caselor de pariuri online

Advertorial
Joi, 31 Martie 2022, ora 16:32
6200 citiri
Avantajele caselor de pariuri online
FOTO: pixabay.com

Din ce în ce mai mulți jucători aleg să parieze online și nu mai joacă pariurile lor la agențiile stradale. Există mai multe motive pentru care cei care iubesc pariurile, dar și jocurile de cazino preferă platformele de joc de pe internet în ziua de astăzi.

În acest articol vei afla o parte dintre aceste avantaje și modul în care casele de pariuri online îți oferă o experiență de joc mult mai plăcută.

1. Pariezi în orice moment dorești

Primul avantaj de care profită jucătorii care își deschid cont la casele de pariuri online este accesibilitatea.

Pe site-urile de profil poți plasa pariuri la orice oră dorești și în orice zi a săptămânii. Poți paria live pe orice eveniment care te tentează, poți alege evenimente sportive care se desfășoară la distanță de mai multe fusuri orare. Nu e nevoie așadar să aștepți deschiderea casei de pariuri pentru a completa un bilet.

Pentru cei ce preferă confortul, aceste platforme de pariuri online sunt ideale, deoarece poți juca biletele dorite prin doar câteva click-uri, scăpând de drumul până la agenția din cartier.

Mai mult, aplicațiile pentru dispozitive mobile lansate de casele de pariuri pentru telefoane cu Android sau iOS, îți ușurează și mai mult experiența de jucător, astfel că vei putea plasa bilete de oriunde te-ai afla, de pe telefon, atât timp cât ai o conexiune la internet.

2. Bonusuri excelente

Agențiile stradale nu au sistemul de bonusuri și promoțiile periodice oferite de casele de pariuri online, acolo unde oferta este mult mai diversificată în acest sens. Îți deschizi cont și începi imediat să pariezi, beneficiind în același timp și de bonusuri de bun venit consistente.

Unele din acestea cuprind pariuri gratuite, dublarea depunerii sau aduc alte avantaje pe care sigur nu le vei primi în agențiile stradale.

Mai mult, există promoții periodice, cu ocazia unor evenimente, care nu trebuie ratate.

De asemenea, sunt oferite și multe oferte și pentru clienții existenți, precum bonusuri de fidelitate, bonusuri pentru biletele multiple, bonusuri de reîncărcare și altele. Practic, cu un cont la o casă de pariuri online vei beneficia de diferite oferte la tot pasul.

3. Taxe mai mici

Când plasezi un bilet la o agenție stradală vei plăti 5% din miză drept taxă de administrare, ceea ce nu e cazul atunci când pariezi online, fiindcă plasarea biletelor este gratuită în acest caz.

Impozitarea sumelor câștigate din jocurile de noroc online este strict reglementată, iar impozitul se reține direct la sursă. Așadar nu trebuie să faci absolut nimic, deoarece agenția se ocupă de impozitarea banilor retrași, iar taxa la depunere de 2% impusă de stat este și ea dedusă automat din suma depusă în cont.

4. Pariuri live și streaming live

Meciurile pe care le poți urmări în direct și pe care poți paria live sunt des alegerea jucătorilor care pariază online. Există o ofertă bogată de pariuri live, din toate ramurile sportive.

Poți miza în timp ce se desfășoară partida, direct din confortul casei, fără să mai faci un drum la casa de pariuri stradală.

În plus, prin intermediul serviciului de Live Streaming, oferit de tot mai multe agenții de pariuri online, poți urmări în transmisiune live cele mai tari evenimente sportive, totul gratuit, prin intermediul contului tău de pariuri.

5. Opțiunea de Cash Out

Una dintre cele mai apreciate opțiuni la casele de pariuri online este cea de închidere pariu – cash out. Dacă remarci că meciul nu se desfășoară în direcția spre care ai pariat, poți renunța la acesta și în acest fel să primești înapoi o parte din miză.

Bineînțeles că funcția de Cash Out este disponibilă și pentru biletele multiple. Astfel, pooți alege să închizi biletul înainte ca toate meciurile de pe el să se termine și astfel să îți asigur profitul, fiindcă sunt sigur că și tu ai pierdut de multe ori un bilet la un singur meci.

6. Oferta este mai bogată

Ai posibilitatea online să alegi dintr-o gamă impresionantă de sporturi: fotbal, baschet, volei, tenis, etc. Există pariuri pe sporturi mai puțin cunoscute, pe diferite evenimente sportive, dar chiar și culturale sau artistice, de exemplu.

Dacă te-ai plictisit să pariezi doar bilete, multe case de pariuri online au în ofertă și secțiunea de cazino, unde poți alege sloturi frumos colorate, mese de poker, ruletă sau blackjack, la alegere. Chiar și loteriile internaționale sunt prezente în oferta online.

7. Cote mai mari online

Evident, există cote bune la agențiile stradale, dar casele de pariuri online oferă de multe ori cote ceva mai mari, iar acest lucru contează pe termen lung.

Mulți operatori de pe internet pun la dispoziție chiar și cote mărite pentru anumite evenimente, cote cu marjă 0% (fără marjă de profit pentru agenție) etc. Chiar dacă diferențele de cote nu sunt uriașe între online și offline, totuși în cazul biletelor multiple cota finală poate fi de multe ori net superioară pe internet.

În concluzie, după cum ai putut vedea, casele de pariuri de pe internet oferă clienților o mulțime de avantaje interesante, lucru care îi determină pe mulți români să înceapă distracția online și să renunțe la agențiile stradale de pariuri.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#case de pariuri, #case de pariuri online , #stiri life style