Vrei sa-ti cumperi casa? Unde gasesti cele mai ieftine apartamente noi in Bucuresti

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 13:46
11048 citiri
Vrei sa-ti cumperi casa? Unde gasesti cele mai ieftine apartamente noi in Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Daca vrei sa-ti cumperi un apartament intr-un complex nou din Bucuresti, trebuie sa stii ca cele mai ieftine pot fi gasite in zonele Pipera, Baneasa si Crangasi.

Asa reiese din analiza portalului Directimo.ro, de unde poti achizitiona locuinte direct de la sursa.

Studiul remis luni Ziare.com se bazeaza pe analiza mediei preturilor solicitate pe metru patrat util, fara TVA, pentru 668 de tipuri de apartamente de doua si de trei camere disponibile la vanzare in ansamblurile rezidentiale din 26 de zone centrale, semicentrale si de nord ale Bucurestiului.

Pentru apartamentele noi de doua camere, cele mai mici preturi solicitate se inregistreaza in Crangasi. Astfel de unitati disponibile la vanzare in ansamblurile rezidentiale de aici au suprafete utile de 45 - 69 de metri patrati si un pret mediu solicitat de 1.157 de euro/mp util.

Pentru 45 de euro in plus, poti sa-ti iei un apartament de doua camere in Pipera, intr-unul din cele 10 ansambluri rezidentiale. In aceasta zona, suprafetele utile variaza intre 43 si 73 de metri patrati.

Pipera se regaseste si in topul celor mai ieftine apartamente noi de trei camere, cu un pret mediu solicitat de 1.165 de euro/mp util.

Locuintele cu trei camere din aceasta zona dispun de suprafete utile generoase, situate intre 69 si 127 de metri patrati.

Locul doi este ocupat de Baneasa - Sisesti, unde un apartament de trei camere are o valoare medie de 1.249 de euro, raportata la metru patrat util. Suprafetele acestor tipuri de unitati variaza de la 55 la 108 metri patrati.

Unde se gasesc cele mai scumpe locuinte noi din Capitala

La polul opus se afla zona exclusivista Primaverii, unde in prezent apartamentelenoi de doua si de trei camere au preturi solicitate de 4.072, respectiv 4.159 de euro pe metru patrat util.

Zonele luate in calcul de analiza citata sunt: Pipera, Baneasa - Sisesti, Baneasa, Herastrau, Aviatiei, Floreasca, Primaverii, Aviatorilor - Kiseleff, 1 Mai, Victoriei, Dorobanti, Lacul Tei, Calea Calarasilor, Decebal, Unirii, Nerva Traian, Ultracentru, Mosilor, Iancului, Tineretului, Vitan, Dristor, Titan, Crangasi, Grozavesti, 13 Septembrie.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#apartamente noi ieftine Bucuresti, #apartamente noi ieftine Capitala , #preturi apartamente