Vanzarile de apartamente noi Berceni, noi perspective pentru 2017. Afla cat costa un apartament in zona

Advertorial
Marti, 21 Martie 2017, ora 15:08
14549 citiri
Vanzarile de apartamente noi Berceni, noi perspective pentru 2017. Afla cat costa un apartament in zona

(P) Situat in partea de sud a orasului Bucuresti, cartierul Berceni a fost, in ultimii ani, zona cea mai prolifica din punct de vedere a proiectelor imobiliare dezvoltate din 2010 incoace.

Astfel, vanzarile de apartamente noi Berceni vin, in fiecare an, cu noi si noi provocari pentru viitorii proprietari, dornici de a-si stabili domiciliul intr-un bloc nou, finisat si utilat ultramodern, care sa respecte standardele de calitate si normele tehnice in vigoare.

Provocarea lansata de diversi dezvoltatori imobiliari este de a-si fideliza clientii prin costuri reduse si construirea de locuinte in imediata vecinatate a unor noduri de transport importante.

Marea necunoscuta pentru cei care intentioneaza sa achizitioneze apartamente pentru a locui sau pentru investitie este, cu siguranta, pretul. Spre exemplu, pretul unui apartament cu o camera construit in 2014, cu suprafata utila de 35 mp in zona Dimitrie Leonida, foarte aproape de metrou, porneste de la 25.500 euro+TVA.

Dispunand de usa metalica, centrala proprie, geam termopan cu tamplarie PVC si finisaje personalizate, imobilele din zona sunt situate departe de zgomotul provocat de traficul aglomerat de la orele de varf.

In cazul apartamentelor cu 2 camere, pretul unei locuinte finisate la cheie in zona porneste de la 34.000 de euro+TVA.

Pozitionate intr-o zona cu mult spatiu verde, acces facil spre arterele importante ale orasului, cat si spre zoa centrala (magistrala 2 a metroului bucurestean face legatura cu zonele din centrul vechi: Unirii, Universitate, Romana sau Victoriei), astfel ca, in doar 30 de minute, orice persoana poate ajunge la destinatia dorita.

Cum sunt construite imobilele de vanzare si apartamentele noi Berceni

Cand vine vorba despre vanzari apartamente noi Berceni, constructie 2014-2016, primul lucru pe care expertii imobiliari il recomanda sa il luam in calcul este legat de tehnica de constructie. Pentru ca, da, oricine isi doreste sa locuiasca intr-un bloc solid, care sa reziste miscarilor seismice de amploare.

Respectand reglementarile europene in vigoare, blocurile sunt construite pe structuri de grizi, pe cadre de beton, iar zidaria este realizata din caramida Porotherm de 25 cm grosime.

Compartimentarea apartamentelor respecta o proportionare adecvata intre camerele de dormit, cele de zi, bucatarie si baie. Departajarea se face prin caramida.

Fiecare apartament este antifonat termic si fonic cu polistiren de 10 cm grosime. In acest fel, cei care se muta aici beneficiaza de tot confortul, siguranta de care au nevoie.

La intrare, blocurile sunt prevazute cu interfon, paza autorizata la intrare in fiecare ansamblu rezidential si centrala termica in condensatie prin incalzirea cu calorifere de otel.

Apartamentele cu doua camere au o suprafata utila ce porneste de la 35 mp, cele cu 2 camere o suprafata incepand de la 43 mp, iar cele de 3 camere au o suprafata utila ce pleaca de la 65 mp si poate depasi 100 mp.

Planuri ambitioase pentru zona de sud a Capitalei

Privitor la vanzarile de apartamente noi Berceni, intr-un articol recent aparut pe arenaconstruct.ro, dezvoltatorii imobilari au in plan construirea a nu mai putin de 340 de apartamente si garsoniere in zona Metalurgiei, dotate cu 183 de boxe si locuri de parcare amenajate in cadrul unor ansambluri rezidentiale in zona de sud.

Potrivit surselor, proiectul la care colaboreaza mai multi dezvoltatori este amplasat pe aproximativ 11.000 mp si cuprinde 5 blocuri. Termenul de finalizare este prevazut pentru sfarsitul acestui an si inceputul lui 2018.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#apartamente noi Berceni, #ansamblu rezidential Berceni , #apartamente noi