Va cumparati un apartament nou? Primiti bonus o bucatarie mobilata si utilata

Vineri, 26 Martie 2010, ora 19:06 2358 citiri
Foto: Romanianpropertynews

Cat mai costa o locuinta noua? In jur de 65.000 o garsoniera spatioasa, 80.000 euro un apartament cu doua camere, iar, pentru 20.000 euro in plus, va puteti cumpara o locuinta cu trei camere.

Dezvoltatorii spun ca au trecut de "cel mai important obstacol al crizei economice", adica iarna 2009-2010.

"Desi au fost cateva luni dificile, dezvoltatorii privesc cu optimism primavara. Programul Prima Casa a fost adoptat, bancile si-au anuntat plafoanele, iar clientii incep sa se intereseze de achizitia apartamentelor", arata reprezentantii dezvoltatorilor.

In plus, primavara marcheaza si reinceperea targurilor imobiliare, care vor fi unul din instrumentele principale de crestere a vanzarilor de apartamente. Iar ofertele sunt din belsug.

Adama propune apartamente de 3 camere cu bucatarie mobilata si echipata in Edenia cu pretul de 96.600 (TVA inclus) si apartamente cu 2 camere pornind de la 73.900, fara TVA, in Evocasa Armonia. Si pentru proiectele Adama din provincie, respectiv Ploiesti, Bacau si Brasov, la achizitionarea unui apartament se ofera cadou bucataria mobilata si utilata. Ofertele sunt valabile pana la 31 aprilie.

Doamna Ghica Plaza ofera locuinte de la 65.797 euro plus TVA 5% pentru o garsoniera, 79.300 euro plus TVA 5% pentru un apartament de 2 camere, 99.850 euro la care se adauga TVA 19 % pentru 3 camere si 152.507 euro plus TVA 19% pentru un apartament de 4 camere. Promotia este valabila pana la sfarsitul lunii martie.

Vitan Platinum Towers vine cu oferte pentru apartamentele cu 3 si 4 camere. La aceste apartamente, primii cinci cumparatori primesc cadou o bucatarie complet mobilata si utilata. Cei interesati pot beneficia de promotie pana la sfarsitul lunii martie.

Acest complex rezidential este situat in zona Mihai Bravu, exact langa statia de metrou cu acelasi nume. Pentru cei care doresc un apartament intr-un proiect de lux, Monte Carlo Palace are oferte de la 100.000 de euro pentru o garsoniera de 46 mp utili mobilata si utilata complet. In pret sunt incluse servicii de curatenie, valet parking, accesul la sala de fitness, restaurant si spa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii