Targul National Imobiliar vine cu oferte pentru toate buzunarele

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 23:38
20347 citiri
Targul National Imobiliar vine cu oferte pentru toate buzunarele
foto: bdobc.ro

Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 5 ani - Targul National Imobiliar TNI incepe vineri, 15 mai la Palatul Parlamentului - Sala UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de 118 companii expozante ce vin in intampinarea clientilor cu oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, Ilfov, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii.

Ofertele imobiliare din Bucuresti prezente exclusiv la TNI pornesc de la valoarea de 19.500 EURO TVA 5% inclus pentru o garsoniera de 25 mp utili, situata in Cartierul Berceni, langa statia de metrou "Dimitrie Leonida"si merg pana la 240.139 EURO + TVA pentru un apartament cu 3 camere langa Foisorul de Foc, ce are suprafata de 120 mp utili si 150 mp terasa.

Ofertele la munte sunt la mare cautare in aceasta perioada, iar acolo preturile pornesc de la 12.500 EURO pentru o garsoniera de 32 mp situata in Azuga si merg pana la 4,2 milioane EURO pentru un spatiu turistic cu suprafata de 3.064 mp utili si 1.795 mp teren situat in Predeal, zona Trei Brazi.

Pe durata celor trei zile de eveniment (15-17 MAI), vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi semnificative, reducerea avansului necesar rezervarii, posibilitatea de a plati in rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier in valoare de 2.000 EURO si chiar un lot de teren, oferit gratuit, in valoare de 10.000 EURO!

La aceasta editie a TNI are loc lansarea a noua ansambluri de locuinte: "Metalurgiei Park Residence", "Smart City Residence 2", "Berceni 5 Residence", "SilFlor Residence 2", "Victory Residence Oituz", "Palladium Residence", "Ozun Residence", "Concept Apartment Sabinelor", "Pipera Rezidential 2".

Mai multe detalii despre eveniment si lista expozantilor din cadrul TNI este disponibila pe siteul www.targulnationalimobiliar.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la singura sa fabrică din Europa, Grunheide, lângă Berlin, după ce a...
#targ national imobiliar 2015, #oferte imobiliare targ 2015 , #imobiliare