Statia de metrou "Dimitrie Leonida", un punct de interes pentru dezvoltatorii imobiliari din sudul Bucurestiului

Advertorial
Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 12:18
20408 citiri
Statia de metrou "Dimitrie Leonida", un punct de interes pentru dezvoltatorii imobiliari din sudul Bucurestiului

(P) In partea de sud a Bucurestiului, zona Dimitrie Leonida, unde se afla si statia de metrou de pe Magistrala II - Berceni-Pipera, se afla la limita teritorial-administrativa cu judetul Ilfov. Statia de metrou reprezinta un punct de interes pentru municipalitate, dezvoltatori si populatie.

Daca pana recent primariile din Sectorul 4 si Ilfov montau magistralele pentru utilitati si asfaltau strazile, dupa aparitia unui numar considerabil de constructii, in prezent lucrarile se desfasoara inainte de finalizarea imobilelor. Atat primariile din raza capitalei cat si cele din localitatile judetului adiacent lucreaza impreuna si individual la realizarea unor retele de strazi conforme cu legislatia in vigoare si nevoile riveranilor.

Noile strazi sunt asfaltate, au sisteme de colectare a apelor pluviale, sunt iluminate, au trase magistrale de energie electrica, gaze, canalizare inviduala, apa curenta, contorizate separat pe adrese, infrastructura de cabluri pentru internet, telefonie fixa.

In zona statiei de metrou "Dimitrie Leonida", strazile Eclipsei, Oituz, Amurgului, Fermei si Biruintei, ultimii patru ani au schimbat total peisajul. Loturile de pamant goale au devenit o parte integranta a zonei cu constructii vechi odata cu inceperea unor santiere pentru cladiri noi cu regim redus de inaltime. In perioada urmatoare sunt anuntate si alte proiecte, cladiri cu subsol, parter, 5 etaje (plus al saselea retras), cu arhitecturi diferite, compartimentari in garsoniere, apartamente cu 2-3 camere, decomandate si modern compartimentate.

Cladirile construite pe strazi ce duc catre statia de metrou sunt supraetajate, de tip bloc, sau maxim 2 etaje, la case-vile duplex, triplex si insiruite, cu teren aferent locuintei, parcari, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii.

Fiind o zona cu hale si constructii industriale, multe locuinte din cartierul aparut in jurul statiei de metrou au fost construite si pe loturile unor foste fabrici, uzine si depozite.

In apropiere de noile cladiri ale zonei de sud sunt magazine de proximitate, piete, centre comerciale, banci, gradinite si unitati de invatamant.

Odata cu aparitia unor imobile si ansambluri noi in partea de sud, mai ales cele din apropierea statie de metrou "Dimitrie Leonida", piata imobiliara din zona de sud si-a diversificat portofoliul de locuinte oferind populatiei si mai multe variante de locuinte la preturi si dimensiuni pentru toate gusturile.

Aria Homes este biroul de vanzare implicat in dezvoltarea zonei de sud, cu ajutorul campaniilor de provoare a locuintelor detinute in portofoliu. Sunt cautate apartamente Dimitrie Leonida pe site-ul dedicat Aria Homes. ro ce ofera vizitatorilor un sistem de filtrare simplu, impartit pe categorii (Ansambluri rezidentiale, Apartamente, Case/Vile) si zonele de interes (Brancoveanu, Berceni, Oltenitei, Popesti-Leordeni, Dimitrie Leonida, Magurele, Metalurgiei).

In plus, pe site-ul Aria Homes sunt puse la dispozitie descrieri detaliate la apartamente Dimitrie Leonida, Ansambluri si locuinte individuale ce se regasesc in alte ansambluri de blocuri, case si vile. Pentru informatii oferite in timp real cei interesati pot vorbi cu unul din consilierii Aria Homes folosind aplicatia Live Chat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#apartamente Dimitrie Leonida, #apartament metrou , #apartamente noi