Sogest.ro - universul electricelor, componentelor si accesoriilor de care ai nevoie

Advertorial
Joi, 18 Martie 2021, ora 16:52
6292 citiri
Sogest.ro - universul electricelor, componentelor si accesoriilor de care ai nevoie
Sursa foto: Sogest.ro

Mutarea intr-o casa noua poate fi un proces destul de obositor si consumator de timp. Fiecare incapere si fiecare detaliu trebuie pus la punct inainte de a te muta, pentru ca tu sa te poti bucura din plin de ce ai construit cu atata truda si rabdare. Astfel nu mai esti intrerupt de ganduri ca inca nu ai pus priza aia, inca nu ai pus toate becurile necesare, sau alte probleme minore, probleme ce se pot rezolva rapid cu ajutorul celor de la Sogest.

Benzile LED - unde ai putea avea nevoie de ele

Benzile LED de pe sogest.ro sunt o alternativa buna a iluminarii unor anumite zone din casa, fiind o varianta mai economica decat becurile traditionale. In zona bucatariei acestea ar putea fi extrem de bine incadrate in zonele ce deasupra blatului. Acestea au un grad de protectie IP, prima cifra reprezentand gradul de protectie impotriva contactului direct cu praf, iar a doua cifra reprezinta gradul de protectie pentru umiditate. LED-uri este una dintre cele mai moderne si inedite solutii de iluminare, iar costurile de la factura energetica lunara vor fi implicit reduse.

Acestea confera un efect ambiental cu totul diferit si sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior. Este in special folosita pentru a evidentia anumite parti, anumite linii ale unei incaperi, redand un plus de eleganta design-ului incaperilor. Spre deosebire de becurile incandescente, benzile LED au o viata mai indelungata. Daca dispui si de o insula in mijlocul bucatariei, benzile led pot fi aplicate sub blat pentru a ilumina scaunele din jur. Un singur bec LED rezista pana la 50.000 de ore, iar din punct de vedere energetic, acestea folosesc 75% mai putina energie electrica decat becurile clasice sau ergonomice.

Pot fi folosite in orice camera, acolo unde se doreste in principal o evidentiere a anumitor aspecte sau o iluminare difuza, care nu este obositoare pentru ochi. Acestea se aplica usor oriunde, iar pentru cei care isi doresc mereu o schimbare a atmosferei, pot opta pentru benzi LED cu telecomanda, pentru a schimba zilnic culoarea iluminatului, in functie de mood-ul lor. Pe sogest.ro vei descoperi echipamente iluminare pentru a-ti completa ambientul interior sau exterior.

Electronice de calitate superioara

Acest eshop dispune de echipamente electrice de inalte standarde calitative, pentru a-ti completa lipsurile din casa. Daca nu ai gasit pana acum prizele perfecte, site-ul dispune de o gama variata dintre care le poti alege pe cele potrivite. Iluminarea locuintei este extrem de importanta, asa ca ai nevoie si de corpuri de iluminat in punctele cheie ale casei. De exemplu in garaj, ai nevoie de o lumina mai puternica pentru ca tu sa fii mereu in siguranta cand iti petreci timpul mesterind cate ceva.

Este important sa vezi bine si clar ceea ce faci, pentru a nu te accidenta. Un iluminat bun, intr-o culoare a becurilor mai rece, sporeste capacitatea de concentrare. Iluminatul in nuante neutre este mai potrivit pentru dormitor si sufragerie, iar cel in nuante calde este de preferat in bucatarie.

Intra pe www.sogest.ro sa descoperi toate echipamentele electrice de care ai nevoie.

Contact: 0770988517

scsogest@yahoo.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#mutare, #casa noua, #mutare casa noua, #lucrari, #lucrari casa , #stiri imobiliare