Signature Brasov, cel mai atractiv proiect imobiliar al Brasovului

Advertorial
Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 08:00 54970 citiri

(P) Proiectul rezidential SIGNATURE este cel mai atragator proiect de dezvoltare imobiliara din Brasov, intr-o locatie de prima clasa, executat la standarde vest europene de cea mai inalta calitate.

Cu o priveliste exceptionala asupra Brasovului si a muntilor care il inconjoara ansamblul este acum disponibil la preturi incredibil de mici!

Proiectul cuprinde doua cladiri adiacente cu 3 nivele subterane insumand 342 de locuri de parcare.

Signature Manhattan, prima cladire dezvoltata, va intampina locatarii in cele 195 de apartamente dispuse pe 14 nivele incepand cu primavara lui 2017, in timp ce Signature Brooklyn, cu cele 119 apartamente si 16 birouri/spatii comerciale, urmeaza a fi finalizata spre sfarsitul anului 2017.

Proiectul Signature este unic prin designul in stil newyorkez, cu spatii largi de locuit, gandite pentru confortul clientului, ferestrele tip cortina pe toata inaltimea peretelui si cel mai modern si elegant mod de incalzire si racire, sistemul HVAC, fara calorifere care sa incarce spatiul de locuit.

Clasa energetica A si conceptul Smart Home, precum si finisajele interioare de lux: tavane extensibile, iluminate cu LED, tapete constructive anti-crack decorate cu vopsea lavabila, pereti baie placati cu ceramica si cu oglinda, pardoseli camere- parchet laminat import si bai ceramica import, la fel ca si obiectele sanitare, usile de interior impresionante, cu inaltimi de 2.4 m, asortate ca finisaj parchetului, definesc Signature Brasov ca fiind diferit, inteligent, cool si perfect accesibil ca pret.

Toate detaliile legate de proiectul Signature Brasov se regasesc pe site-ul companiei, www.signaturebrasov.ro.

Dezvoltat intr-una din zonele care au inregistrat cea mai rapida dezvoltare, la cativa pasi de cele mai bune magazine de retail din Brasov (Carrefour, Media Galaxy, Praktiker, Bricostore, Kaufland, Decathlon, DM, Mobexpert etc), Signature ofera un loc de joaca pentru copii privat cu cafenea si bistro si in acelasi timp are acces facil la toate mijloacele de transport in comun, centre de business si restaurante.

SIGNATURE REAL ESTATE SRL este o companie de dezvoltare romano-americana, un puternic investitor din New York, care garanteaza o executie vestica de calitate net superioara, o livrare rapida si la termen a apartamentelor, precum si stabilitatea financiara pentru a securiza toate platile in avans.

Proiectat de o corporatie britanica si construit in Romania, Signature este o combinatie impresionanta de perfectiune britanica in design si maiestrie romaneasca la preturi foarte accesibile.

Echipa de vanzari Signature Brasov isi intampina clientii de luni pana vineri intre orele 9 si 18, la mezaninul cladirii Brasov Business Park, biroul nr. 3.

Ana-Madalina MARCU: Manager de vanzari al proiectului Signature Brasov, coordonator si responsabil al echipei de vanzari si al campaniei de marketing.

Horia PALASAN: antreprenor de succes al Brasovului, unul din investitorii Signature Brasov. A manifestat un interes deosebit pentru investitii in proiecte rezidentiale ale Brasovului si ale Romaniei. Este unul din cei doi CEO ai Signature Real Estate.

Avi ZIKRY: unul din investitorii si managerii de mare succes ai New York-ului; investitorul principal al proiectului Signature Brasov.

Efraim KANDINOV: om de afaceri cu vasta experienta in diverse domenii ale businessului, cum ar fi brokeraj, imobiliare si comertul cu diamante. Relocat la Brasov, actioneaza ca CEO al Signature Real Estate SRL.

Klaus SCHLOEGL: consultant de business prezent in lumea afacerilor din Romania inca din 2010, membru in board-ul corporatiei din Marea Britanie care dezvolta proiectul Signature Brasov.

Gabriele FOISSNER-WEINLAENDER: manager comunicare si legatura intre Signature Brasov si holdingul UK, locuieste in Brasov de 2 ani. Inainte de aceasta a coordonat un proiect imobiliar in Dakar, Senegal, construit de holdingul britanic.

Prof. Dr. Manole-Stelian SERBULEA: Prof. Dr. Ing. Manole-Stelian SERBULEA este coordonatorul tehnic al proiectului Signature Brasov. Este profesor universitar in Departamentul de Geotehnica si Fundatii din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, avand un palmares de 37 de publicatii stiintifice in literatura de specialitate, precum si 7 carti tehnice.

Prof. Serbulea este atat Verificator Tehnic cat si Expert Tehnic autorizat in domeniul Af, fiind specializat in fundatii, structuri de sprijin si modelare numerica. Ca formare profesionala, Prof. Serbulea a absolvit Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, are doua cursuri de Master: Management in Constructii, respectiv Inginerie Geotehnica, iar doctoratul l-a obtinut in anul 2006.

Ana Madalina MARCU +40 720 11 55 33 | madalina@signaturebrasov.ro

www.signaturebrasov.ro | Facebook/Signature Brasov | Instagram | Twitter | YouTube

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News