Scad preturile: Vezi ce apartament iti poti lua cu 30.000 de euro

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 07:39
9207 citiri
Scad preturile: Vezi ce apartament iti poti lua cu 30.000 de euro
Foto: Arhiva

Preturile apartamentelor au scazut vizibil, in ultimul an, astfel incat, in prezent, exista destule oferte si pentru buzunarele mai putin largi.

In marile orase, pentru 30.000 de euro, puteti cumpara fie garsoniere, fie apartamente cu 2 camere, pretul fiind, de cele mai multe ori, negociabil.

In Bucuresti, in limita sumei de 30.000 de euro, puteti gasi o garsoniera cu suprafata utila de 30 mp, aflata la etajul al doilea al unui imobil cu 4 etaje, construit in 1981. Interiorul este renovat, avand geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa de metal la intrare.

Garsoniera, aflata in zona Militari, se vinde complet mobilata si cu bucatarie utilata, avand, de asemenea, apometre si aparat de aer conditionat.

In zona Iancului, se vinde la 30.000 de euro o garsoniera de 34 mp, la etajul 10 din 11, pretul fiind negociabil. Locuinta vine nemobilata, fiind dotata cu apometre si contor caldura si geamuri termopan, insa fara parchet.

Bucataria este partial mobilata si exista deja conexiune la Internet. De asemenea, exista un balcon inchis.

La acest pret exista si apartamente cu doua camere in Capitala. Un exemplu este un apartament cu o suprafata utila de 37 mp, in zona Giurgiului, blocul fiind construit in 1970. Potrivit anuntului publicat pe imobiliare.ro, locuinta este imbunatatita cu podele de parchet si gresie, geamuri termopan, dispune de o terasa si o debara si exista contorizare pentru gaze.

Apartamentul este semidecomandat si se afla la ultimul etaj al unui bloc cu zece etaje, existand acces rapid la mijloacele de transport in comun si la o piata.

Garsonierele disponibile la 30.000 de euro in Timisoara va aduc un plus de spatiu. Astfel, puteti cumpara, de exemplu, o locuinta de acest tip cu o suprafata utila de 38 mp, decomandata, cu un balcon inchis.

Locuinta este dotata cu parchet laminat, gresie, faianta, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, usa metalica la intrare si corpuri sanitare noi. De asemenea, dispune de toate utilitatile publice, inclusiv telefonie fixa, televiziune si Internet. Proprietarul accepta si varianta de achizitionare prin intermediul unui credit bancar.

In apropierea Iulius Mall, puteti achizitiona o garsoniera de 30 mp utili, semidecomandata, aflata la etajul 3 din 4. Locuinta se vinde nemobilata, dar are deja gresie, parchet, corpuri sanitare noi si caloriferele schimbate.

Pentru a va bea cafeaua de dimineata uitandu-va la mare, puteti opta pentru o garsoniera de 27 mp in zona Faleza Nord, din Constanta. Locuinta este vanduta fara mobila, insa dispune de aparat de aer conditionat, Internet prin fibra optica si jaluzele verticale.

In cartierul Compozitorilor din acelasi oras, intr-un bloc nou, se vand apartamente cu doua camere, de 48 mp, cu doua balcoane, aflate la parter si etajele 1 - 3. Apartamentele au centrala proprie pentru incalzire si apa calda, contor gaze si apometre. Locuintele se vand la stadiul de finisaj "gri" si necompartimentate.

Apartamentele pentru care se cer 30.000 de euro in Iasi sunt, la randul lor, de dimensiuni mai generoase. In zona Nicolina, se poate achizitiona o garsoniera de 38 mp, la etajul 4, cu repartitoare, geamuri termopan, balcon inchis, unde este mutata bucataria, gresie, faianta si parchet, instalatii sanitare si electrice noi.

Optiunile pentru 2 camere includ o locuinta de 45 mp, in zona Tatarasi. Locuinta dispune de mai multe imbunatatiri, cum ar fi centrala termica, parchet laminat si geamuri termopan.

Si in Brasov va puteti cumpara doua camere cu 30.000 de euro, insa la o dimensiune mica, de 34 mp utili. Apartamentul se afla in zona Florilor si dispune si de o boxa la subsol, care intra in pret. De asemenea, este renovat si are apometre, contor gaze si centrala proprie.

Putin mai mare, la 36 mp utili, este pusa in vanzare o garsoniera in zona Astra, cu dotari similare apartamentului de mai sus si cu vedere spre curtea interioara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#preturi apartamente, #preturi apartamente 2 camere, #preturi garsoniere, #vanzare apartamente , #preturi apartamente