Rufster, brandul de acoperisuri premium in continua crestere

Advertorial
Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 13:31
24927 citiri
Rufster, brandul de acoperisuri premium in continua crestere

Rufster este marca proprie de acoperisuri a companiei SC OLINT COM SRL cu sediul in Radauti, judetul Suceava. Obiectivul principal de activitate al firmei este comertul cu materiale de constructii, OLINT fiind principalul supermarket local de materiale constructii. Sub marca Rufster se comercializeaza produsele proprii din gama materialelor pentru acoperisuri.

Compania a fost infiintata in 2005 si a continuat sa creasca. Cifra de afaceri a crescut de la an la an si a ajuns pana la peste 25 de milioane de euro in 2017.

Datorita faptului ca ofera produse de calitate si cele mai bune conditii de colaborare pe termen lung pentru parteneri, Rufster si-a extins activitatea si distributia in aproape jumatate de tara, distribuind materiale pentru acoperisuri cu succes in tot nordul si centrul-est al Romaniei, de la judetele Suceava, Cluj, Bistrita Nasaud, Maramures, Satu Mare si Salaj, pana la Buzau, Braila, Galati si Vrancea.

Rufster este o marca axata pe calitate, avand cunostintele, specialistii si utilajele necesare pentru productia unor produse de calitate superioara pentru acoperisuri, garduri sau fatada.

Compania dezvolta constant campanii de informare atragatoare prin care prezinta potentialilor clienti avantajele produselor Rufster. Politica de transparenta fata de client in ceea ce priveste consilierea, ofertarea si montajul este un alt avantaj al produselor Rufster.

Unitatea de productie

Rufster dispune de linii proprii de productie moderne, complet automatizate, cu asistare a rulajului pe computer, oferind precizie deplina fluxului tehnologic.

Unitatea de productie are o suprafata de aproximativ 2.200 mp, este dotata cu doua poduri rulante, posibilitate de incarcare / descarcare drive-in si spatii de stocare acoperite, interioare si exterioare, cu o suprafata totala de peste 1.500 mp.

Tigla metalica Rufster

Rufster se remarca prin tigla metalica de calitate superioara produsa si distribuita in intreaga tara. Tigla metalica este cel mai modern tip de invelitoare pentru acoperisuri, fiind foarte usoara, cu un aspect deosebit, usor de montat si o rezistenta foarte mare in timp.

Compania produce patru modele de tigla metalica pentru acoperisuri, fiecare avand un profil diferit.

CELESTA este o tabla tip tigla cu aspect masiv, datorita geometriei optimizate, avand un aspect asemanator cu cel al tiglei ceramice. Aceasta are o putere sporita a panoului de invelitoare si o eleganta deosebita prin designul elegant. Poate fi gasit intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

NOVA este o tigla metalica cu profil deosebit, datorita geometriei bogate, avand un aspect asemanator cu cel al tiglei mediteraneene. NOVA prezinta un echilibru perfect intre practic si estetic, fiind foarte usor de montat in acelasi timp. Este disponibil intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

AQUA 3D este o tigla metalica cu profil distinctiv datorita decupajului pe contur a muchiei primului si ultimului pas. Aceasta ofera un aspect deosebit acoperisului, o trecere cursiva si o fluiditate a culorilor de tigla spre streasina. Profilul este unul modern, aspectuos si eficient. Profilul se poate comanda intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

TERRA este o tabla tip tigla cu profil relevant si foarte des intalnit pe piata tiglei metalice. Profilul are o eleganta robusta si aminteste de stilul arhitectural gotic. TERRA este un profil echilibrat si solid, adaptandu-se atat cladirilor vechi cat si celor noi. Poate fi comandat intr-o gama diversa de culori cu nuante lucioase sau mate.

Brand orientat catre consumatori

Brandul Rufster este orientat catre consumatori 100%, fiind foarte transparenti, oferindu-le acestora toate materialele necesare pentru a se informa despre produsele fabricate si distribuite.

Pe www.rufster.ro vei gasi toate informatiile necesare despre companie si produsele fabricate, precum si lista de distribuitori.

Rufster este prima companie din domeniu care a dezvoltat si implementat in website-ul de prezentare un SIMULATOR DE ACOPERIS, prin intermediul caruia poti sa vezi cum arata culorile pe casa, precum si un CALCULATOR DE NECESAR MATERIALE pentru acoperis, prin intermediul caruia poti sa afli necesarul de materiale pentru acoperisul tau fara alte calcule aditionale si fara deplasarea unei echipe la santier.

Obiectivele de dezvoltare ale companiei Rufster pentru perioada urmatoare includ extinderea retelei de distributie la nivel national si diversificarea constanta a gamei de produse realizate in unitatea de productie proprie din Radauti.

Momentan, in oferta Rufster se gasesc:

  • 4 modele de tabla tip tigla metalica,
  • 4 modele de tabla cutata,
  • gama completa de accesorii (elemente profilate) pentru acoperis,
  • folie anticondens,
  • componentele sistemului de drenaj a apei pluviale,
  • casete de fatada,
  • profile gipscarton si
  • stacheti metalici.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#tigla metalica acoperis , #proiecte case