Reformex - te ajuta sa ridici o casa exact pe gustul si nevoile tale de la A la Z

Advertorial
Luni, 02 Noiembrie 2020, ora 19:24
9866 citiri
Reformex - te ajuta sa ridici o casa exact pe gustul si nevoile tale de la A la Z

Ideea de a avea propria locuinta, este visul oricarei persoane care isi doreste o viata independenta, o viata linistita si fericita alaturi de propria familie.

Cu siguranta, cea mai mare parte a oamenilor, prefera sa locuiasca la casa in detrimentul apartamentului, deoarece libertatea este mult mai mare, iar spatiul generos al curtii, poate sa ofere o multime de oportunitati in ceea ce priveste relaxarea si petrecere timpului liber.

Ridicarea propriei locuinte poate reprezenta un proces destul de lung si foarte stresant, in special daca sunteti la o prima astfel de experienta. Insa, lucrurile se pot simplifica daca veti apela inca de la bun inceput, la experti in domeniul constructiilor.

Fiecare pas in ceea ce priveste construirea unei case, este foarte important, de la fundatie, ridicarea structurii de rezistenta, a peretilor si a acoperisului. Nu trebuie sa uitam bineinteles, nici de finisaje, deoarece in foarte multe situatii, acestea pot face diferenta in materie de confort.

Pentru pardoseli, fie putem opta pentru beton amprentat sau pavele pentru suprafetele exterioare, fie pentru parchet sau gresie pentru incaperi si pardoselile interioare dintr-o casa. Betonul amprenatat este ideal in special pentru o terasa, curte sau garaj, pe cand gresia sau parchetul, se utilizeaza preponderent la interior, in bai si bucatarii respectiv, living si dormitoare.

Pentru pereti, nu trebuie sa uitam de aplicarea unei izolatii corespunzatoare, deoarece aceasta are rolul de a oferi un plus de confort atat pe timpul sezonului rece, cat si pe timpul sezonului cald si ne va ajuta sa reducem facuturile de intretinere. O izolatie casa corespunzatoare si aplicata ca la carte, va poate ajuta mult mai mult decat ati putea crede.

Patura oricarei locuinte, este acoperisul. Astfel, atunci cand discutam despre un acoperis de casa, lucrurile sunt foarte serioase. Structura acestuia trebuie sa fie una solida iar invelitoarele alese trebuie sa fie de calitate. Ca si in cazul peretilor, nu trebuie sa omitem nici izolatia. Prin acoperis se realizeaza cele mai mari pierderi de caldura, precum si acumulari, in functie de anotimp. Temperatura optima dintr-o casa, poate sa fie extrem de usor influentata de calitatea constructiei si a materialelor izolante utilzate.

Pentru a va putea bucura pe termen lung de o locuinta bine pusa la punct, veti avea nevoie sa apelati sa echipe de profesionisti in domeniu, fie ca este vorba despre podele din beton amprentat, despre cele mai bune solutii in materie de izolatii, ori despre alegerea unui acoperis rezistent si durabil.

Un ajutor mai mult decat bine venit pentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti in cautarea unor experti in domeniul constructiilor, este reprezentat de echipa Reformex. La numai un simplu click distanta aveti posibilitatea de a gasi tot ceea ce aveti nevoie, sfaturi si informatii extem de utile din domeniu, astfel incat sa va puteti bucura alaturi de propria familie, de o locuinta calda, primitoare si confortabila, multi ani de acum inainte.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati pagina celor de la Reformex si cu siguranta veti putea gasi aici tot ceea ce aveti nevoie pentru viitoarea locuinta, cat si pentru renovarea celei actuale.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#beton amprentat, #constructie casa , #proiecte case