RA-APPS nu reuseste sa vanda vreun imobil, in ciuda scaderii pretului cu 10%

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 14:39
1461 citiri
RA-APPS nu reuseste sa vanda vreun imobil, in ciuda scaderii pretului cu 10%
Foto: Capital

Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat nu a reusit sa vanda niciun imobil, in luna iunie, desi a redus pretul de vanzare al acestora cu 10 la suta.

Toate imobilele din patrimoniul RA-APPS raman astfel nevandute, in ciuda scaderii pretului initial, anunta Antena 3. Reducerile se aplica atat apartamentelor, cat si vilelor din statiuni turistice si spatiilor comerciale.

Potrivi expertilor, solutia pentru un castig mai bun ar fi infiintarea unui fond imobiliar de bursa. Regia merge insa pe un nou sistem aprobat de Guvern, prin care locuintele pot fi vandute la un pret mai mic fata de cel initial, la o licitatie ulterioara.

Imobilele RA-APPS vor fi vandute si prin negociere, cu 30% sub pretul de pornire

Daca nici prin licitatie nu vor fi vandute imobilele, urmeaza negocierea pretului acestora.

Decizia micsorarii pretului cerut la lictiatie a fost luata in urma cu o luna, dupa un esec similar.

In luna martie, se anuntase ca imobilele RA-APPS vor fi vandute la un pret cu pana la 30 la suta mai mic comparativ cu cel de pornire, daca licitatia se repeta, si vor fi cedate si prin negociere la a treia incercare de vanzare, imobilele de peste 50.000 euro putand fi platite in rate lunare esalonate pana la trei ani cu un avans de 25 la suta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#imobile RAAPPS nevandute, #licitatie imobila RAAPPS , #imobiliare