Cum si de cand pot fi ridicate voucherele la "Rabla pentru electrocasnice"

Joi, 20 Mai 2021, ora 14:28
3689 citiri
Cum si de cand pot fi ridicate voucherele la "Rabla pentru electrocasnice"
Incepand de vineri pot fi ridicate voucherele/ FOTO Pixabay

Peste 155.000 de persoane s-au inscris in Programul "Rabla pentru electrocasnice", anunta ministrul Mediului, Barna Tanczos. Incepand de vineri acestia vor putea sa-si rezerve voucherele pentru primele trei categorii de produse.

"Sunt peste 155.000 de persoane care s-au inscris la "Rabla pentru electrocasnice". Pana astazi (joi, n.r.), la ora 24:00, aceste inscrieri pot fi efectuate si invit potentialii beneficiari sa foloseasca aceasta zile. Vineri, incepem cu primul lot de aparatura electrocasnica la care se aloca voucherele pentru masinile de spalat rufe, masinile de spalat vase si apartura frigorifica", a explicat oficialul.

"Vom putea aloca peste 70.000 de vouchere pentru cele trei categorii. Exista un buget de 30 de milioane (de lei, n.r.) pentru aceasta prima etapa si invitam beneficiarii sa-si rezerve voucherele incepand de maine (vineri, 21 mai 2021, n.r.)", a continuat acesta.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" - sesiunea 2021 a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de inscriere a persoanelor fizice, timp de o saptamana.

La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuita, astfel incat persoanele fizice sa poata beneficia de oportunitatea de a se inscrie si de a obtine unul sau mai multe vouchere.

Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
#vouchere, #rabla, #Rabla pentru electrocasnice voucher , #rabla electrocasnice