Patriciu scoate la vanzare inca 335 de apartamente - vezi cat costa

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 08:44 4151 citiri
Foto: Capiltal

Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), compania care administreaza activele imobiliare ale omului de afaceri Dinu Patriciu, a scos la vanzare inca 335 de apartamente noi.

Acest lucru face parte din etapa a doua de dezvoltare a ansamblului rezidential New Town din cartierul Dristor, iar pretul a fost scazut pana la 1.000 de euro/mp construit, arata Capital.

Practic, pretul unui apartament cu doua camere, cu o suprafata construita de 84 mp si cea utila utila de 58,6 mp, este de 379.999 de lei, adica 83.955 de euro. In plus, apartamentul are terasa.

"Etapa a doua a proiectului a fost finalizata in luna aprilie a acestui an, iar vanzarile au inceput in iulie, cand au fost semnate primele antecontracte. Pana acum am incheiat peste 20 de antecontracte pentru apartamente din faza a doua si mai avem disponibile inca 35 de unitati din prima etapa.

Mai avem disponibil un singur spatiu comercial ce va fi ocupat in curand de o sala de fitness", a declarat Diana Vasile, consultant vanzari in cadrul Private Properties, agentul exclusiv de vanzari al New Town.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza PeterPan
PeterPan
rank 5
1000 E/mp2 in Dristor....
Poza maxwell
maxwell
rank 5
cat de repede a facut banii asa o sa-i si piarda