Instalator sanitar

Advertorial
Luni, 06 Septembrie 2021, ora 17:23
4713 citiri
Instalator sanitar
instalator FOTO: adobe.com

Atunci când îți amenajezi baia din casa trebuie să ții cont de câteva detalii importante. Înainte să începi lucrarea ar fi bine să pui pe hârtie un plan, care să includă atât activitățile care se vor derula, intervalul de timp cât și rezultatele la care vrei să ajungi.

Chiar dacă baia nu este o încăpere de mari dimensiuni, câteva dintre etapele amenajării sau reamenajării ei ar putea să iți dea mari bătăi de cap. Pune de la început accentul pe calitate, atât când vine vorba de selecția materialelor, cât și a mâinii de lucru, pentru că doar așa vei avea garanția lucrului temeinic și bine executat.

Care sunt etapele amenajări băii

Stabilește bugetul

Primul lucru care trebuie să iți fie clar atunci când reamenajezi baia este bugetul. Vă trebui să știi de la început care este limita către care poți să te uiți și în funcție de acesta vei stabil pașii următori. Alege gresia și faianța, obiectele sanitare și mobilierul de baie. Ține însă cont, că pe lângă aceste lucruri pe care le ai de cumpărat, mai sunt materialele folosite în renovare și parte de țevi, robineți, racorduri și alte elemente de acest tip. Asigură-te că o parte din buget este alocată și pentru aceste lucruri, chiar daca în estetica băii ele nu se văd.

Alege stilul de decor

Partea cea mai plăcută în amenajarea unei băi este cea în care trebuie să alegi modele de gresie, faianță, cadă, oglindă și toate elementele ce țin de designul interior al încăperii. Toate acestea trebuie să fie alese cu atenție cât să obții un decor intim, plăcut și relaxant. Poți adaugă și pe parcurs anumite accente și obiecte de decor, așadar daca bugetul nu iți permite să faci aceste investiții acum, nu este nicio problemă să le mai amâni o perioadă.

Cum alegi meseriașii

Toate materialele sunt pregătite, este momentul că lucrurile să înceapă să se miște și noua baie să prindă contur pe zi ce trece. Dacă experiențele avute până acum cu diferiți meseriași te-au dezamăgit, acum ai ocazia să treci de etapa încercării de a colabora cu tot felul de amatori până când îl găsești pe cel priceput. Accesează platforma Wilio și în cel mai scurt timp vei găsi un instalator sanitar care va ști să răspunde perfect nevoilor tale. Odată ce accesezi aplicația, introdu cât mai multe informații despre lucrarea ta, despre perioada de timp în care iți dorești să fie făcută și locul unde se află. În cel mai scurt timp vei fi pus în contact cu meseriașul care se încadrează cel mai bine în cerințele tale. În mai puțin de o oră, poți primi chiar și câteva zeci de oferte.Ai opțiunea de a alege în funcție de experiență sau preț, lucru pe care altfel n-ai fi avut ocazia să îl faci.

Pentru a răspunde în totalitate nevoilor clienților, aplicația Wilio realizează o verificare atentă a fiecărui meseriaș înscris pe platformă. În acest fel, nu există riscul să apară situații neplăcute în care clienții să fie nemulțumiți de rezultatele promise inițial de către cel cu care alege să colaboreze.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#instalator, #instalator sanitar, #alegere instalator , #proiecte constructii