(P) Gran Via Park, cea mai buna alegere pentru cea mai buna mutare

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 13:26
11496 citiri
(P) Gran Via Park, cea mai buna alegere pentru cea mai buna mutare

Cererea de locuinte noi, la inceputul acestui an, a crescut cu aproximativ 8-10%. In acest context, o surpriza frumoasa pe piata imobiliara din Bucuresti priveste pretul apartamentelor, luna ianuarie nemaiaducand o crestere a acestuia, asa cum s-a observat in prima luna din precedentii 3 ani.

Asadar, potrivit studiilor de piata si expertilor din domeniu, momentul actual este o perioada excelenta pentru a cumpara o locuinta intr-un ansamblu rezidential nou din Bucuresti, fie ca este vorba despre o investitie, fie ca este vorba de uz personal.

Solutia Grand Via Park

Intr-o perioada in care siguranta structurii tot mai multor blocuri de locuinte din Bucuresti este pusa sub semnul intrebarii, iar o parte dintre ele au capatat deja un loc pe lista cladirilor prevazute cu bulina rosie, perspectiva unui ansamblu rezidential nou, construit fara compromisuri, cu materiale de calitate si conform celor mai exigente standarde de sigurata, este comparabila cu o gura mare de aer pentru familiile in cautare de un apartament nou sau tinerii care inspecteaza piata pentru prima locuinta.

Astfel, Gran Via Park este proiectul rezidential care propune in prima etapa 289 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, precum si o oaza de liniste in mijlocul orasului agitat, viitorii proprietari avand posibilitatea sa se bucure de cel mai mare parc privat din Bucuresti.

Compartimentarea inteligenta, posibilitatea de personalizare, dimensiunea generoasa a locuintelor si pretul rezonabil fac din ansamblul rezidential Gran Via Park cea mai buna alegere.

Un apartament cu 2 camere porneste acum de la 60.500 euro + TVA 5%, iar un apartament de 3 camere poate fi achizitionat cu preturi care incep de la 75.000 euro + TVA 5%.

Corecta pozitionare a complexului rezidential intr-un oras aglomerat a fost una dintre primele griji ale dezvoltatorului. Prin urmare, Gran Via Park a fost proiectat si gandit sa vina in sprijinul nevoilor persoanelor tinere si active, mulandu-se perfect pe stilul de viata alert al acestora. Plaza Romania Mall, Parcul Drumul Taberei, hipermarketuri, acces la metrou sau RATB, toate sunt la indemana si se gasesc in interiorul a mai putin de 10 minute distanta.

De asemenea, pentru cei care prefera ca mijloc de transport masina, Gran Via Park nu a uitat sa construiasca o incapatoare parcare subterana in care gasirea unui loc liber nu va fi nicicand o problema.

Grupul spaniol Gran Via are in lucru mai multe proiecte pe piata din Romania si este recunoscut in toata lumea pentru calitatea constructiilor. Atentia si interesul acordat proiectelor de rezideta fac din ele nu doar simple cladiri de locuit, ci adevarate comunitati calduroase si primitoare in care clientii se simt fericiti si in siguranta.

Mai multe detalii, fotografii si informatii despre Gran Via Park puteti gasi pe site-ul www.granviapark.ro, iar pentru o experienta completa puteti programa o vizita la numarul de telefon 0728.163.213 sau la adresa de e-mail vanzari@granviapark.ro.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#Gran Via Park apartamente noi, #Gran Via Park garsoniere , #apartamente noi