FUSION TOWERS Iasi - apartamente noi spatioase, moderne si confortabile

Advertorial
Miercuri, 01 August 2018, ora 13:07
13894 citiri
FUSION TOWERS Iasi - apartamente noi spatioase, moderne si confortabile

Piata imobiliara din Iasi este in plina expansiune la momentul actual, iar daca intentionezi sa achizitionezi o locuinta, acesta este un moment bun pentru a investi intr-o proprietate.

Cumpararea unui apartament este cu siguranta o problema serioasa si necesita mult timp, cunoasterea celor mai mici detalii si a altor implicatii asupra proprietatii pentru a decide cu privire la cea mai buna varianta. Achizitionarea unui apartament necesita gandire si o analiza atenta pentru a te asigura ca obtii cel mai bun rezultat.

La cumpararea unei locuinte, bugetul joaca rolul principal, iar cantarirea factorilor optimi precum localizarea, suprafata si dotarile este foarte importanta.

Dupa cum spuneam, trebuie luat in considerare amplasarea blocului de locuinte. Daca acesta se afla mai aproape de structuri importante cum ar fi scoli, spitale, institutii publice, spatii comerciale sau statii ale mijloacelor de transport in comun, atunci apartamentul va deveni mult mai atragator.

In toamna acestui an va fi gata primul bloc de locuinte care face parte din ansamblul rezidential FUSION TOWERS din Iasi, bloc cu 10 nivele si care cuprinde 46 de apartamente noi cu 1, 2 sau cu 3 camere.

Materialele folosite la construirea ansamblului sunt de inalta calitate, din clasa Premium, intreaga constructie respectand standardele in vigoare.

Constructorul are o experienta de mai mult de 10 ani in realizarea de locuinte, fiind recomandat cu caldura de clientii anteriori care se declara foarte multumiti.

FUSION TOWERS ofera apartamente de vanzare in Iasi moderne, confortabile, spatioase, primitoare, cu o utilitate sporita, in care vei trai clipe memorabile alaturi de familie sau de cei dragi.

Ansamblul este localizat pe Soseaua Nicolina la nr . 120A, vis-a-vis de Spitalul Providenta, langa parc, statia mijloacelor de transport in comun este exact vizavi de ansamblu, exista scoli in apropiere, fiind la numai 5 minute distanta de una dintre cele mai importante galerii comerciale din zona Moldovei, dar si in apropierea unei frumoase zone de recreere si spatii verzi.

In ceea ce priveste pretul locuintelor, acesta porneste de la suma de 1170 euro/mp, in functie de modalitatea de plata aleasa: plata integrala, rate la dezvoltator sau credit prin banca.

Odata ce ai gasit blocul de locuinte ideal si apartamentul mult visat, dupa ce il vei amenaja in functie de dorintele tale, te poti relaxa si te poti bucura de achizitia facuta in cele din urma.

Contacteaza-i chiar azi pe cei de la FUSION TOWERS pentru a afla mai multe detalii importante despre noul ansamblu rezidential la numarul de telefon 0733 128 808 sau la adresa de email vanzari@fusion-tower.ro sau poti accesa pagina web www.fusion-tower.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#apartamente noi Iasi , #apartamente noi