Fiscul vinde un palat tiganesc din Cluj: Cat costa impunatoarea constructie

Vineri, 28 Martie 2014, ora 15:57
7144 citiri
Fiscul vinde un palat tiganesc din Cluj: Cat costa impunatoarea constructie
Foto: citynews.ro

Fiscul scoate din nou la licitatie unul dintre cele mai cunoscute palate tiganesti din judetul Cluj, "Vila Iti".

Licitatia va avea loc la sediul Finantelor din Turda, pe 31 martie.

Daca pretul de pornire cerut initial depasea 500.000 de euro, pretentiile Administratiei Finantelor Publice pentru palatul cu 30 de camere din Turda s-au redus in prezent pana la aproximativ 200.000 de mii de euro.

"Vila Iti" a fost construita de Gabor Janos, zis Iti, in anul 2000. Dupa moartea acestuia, casa a fost mostenita de fiul lui, Gabor Janos Jr., care a incercat in mai multe randuri sa o vanda. Constructia se intinde pe o suprafata de 380 de metri patrati.

Intre timp, Directia Regionala a Finantelor Publice Cluj a pus sechestru pe palat, incercand de atunci sa il vanda la licitatie. In 2012, pretul de pornire a fost de 2.304.000 de lei (peste 500.000 de euro), fara TVA. Acum, cei interesati de aceasta achizitie trebuie sa dispuna de 862.150 de lei (aproximativ 200.000 de euro).

"Vila Iti" este o "proprietate imobiliara de tip rezidential compusa din: teren in suprafata de 385 mp si casa cu regim de inaltime S+P+E cu aria construita la sol de 379,14 mp", se precizeaza in anuntul publicat de Administratia Finantelor Publice.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#palat tiganesc vanzare ANAF, #vila Iti licitatie Fisc, #cumparare vila , #case vanzare