Ești în cautare de „acasă”? Alege apartamente noi în complexul rezidențial H Pipera-Lake

Advertorial
Luni, 19 Iulie 2021, ora 15:47
6380 citiri
Ești în cautare de „acasă”? Alege apartamente noi în complexul rezidențial H Pipera-Lake
apartamente noi FOTO: pipera-lake.ro

Atunci când pornim la drum în căutarea unei locuințe, marea majoritatea dintre noi ne imaginăm deja cum arată apartamentul perfect: un spațiu primitor, o locație liniștită și o zonă cu acces rapid la toate punctele noastre de interes, poate într-un bloc nou, cu spații de parcare, spații verzi și facilități premium. În ultima perioadă, cumpărătorii acordă o din ce în ce mai mare importanță ansamblurilor rezidențiale moderne, cu apartamente noi, construite cu grijă și atenție la detalii. La fel de multă atenție o acordă și zonei, la mare căutare fiind locațiile ferite de agitația și zgomotul orașului.

Apartamente noi în H Pipera Lake - 5 motive pentru care „acasă” ar putea fi chiar aici

Conform statisticilor recente, în ultimul an și jumătate, “blocuri noi Pipera” și apartamente noi Pipera au fost două dintre cele mai cautate sintagme listate de motorul de căutare Google. Iar dacă acest rezultat nu vorbește de la sine despre beneficiile zonei de Nord a capitalei, noi am pregătit o listă cu 5 motive pentru care ”acasă”, pentru tine, ar putea fi chiar aici, în H Pipera Lake.

Localizare privilegiată

H Pipera Lake este amplasat chiar pe malul lacului Pipera, într-un cadru boem și relaxat, departe de zmogotul și agitația orașului, dar aproape de toate punctele de interes ale unei vieți urbane: clădiri birouri, centre comerciale, școli, grădinițe, restaurante, săli de sport, etc.

Zonă de promenadă pe malul lacului

Încă din faza de proiectare, H Pipera Lake a fost gândit ca să deservească o comunitate tânără și efervescentă care să aducă valoare adăugată zonei. Odată finalizat, complexul va afișa spații verzi generoase, locuri de joacă pentru copii special amenajate și o zonă de promenadă chiar pe maul lacului, precum și alte servicii și facilități disponibile în interiorul ansamblului.

Siguranța și confortul unui stil de viață modern

Prețuim siguranța și rezidenților și punem confortul dumneavoastră pe primul loc. Dezvoltat în baza conceptului de gated community, H Pipera Lake oferă servicii de pază și supraveghere video, property management, și concierge virtual dedicate, 24/7. Astfel, asistentul virtual se va ocupa să intermedieze orice intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, mentenanță sau rezolvarea garanțiilor, de preluare sau trimitere colete, informații despre servicii de tip rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice.

Mai multe posibilități pentru timpul tău liber

Pe lângă spațiile verzi amenajate care îți stau la dispoziție în permanență, toate apartamentele din cadrul complexului sunt dotate cu fie cu terase spațioase (în cazul locuințelor de la etaj) fie cu grădini private (cum sunt unitățile de la parter), pentru ca tu să te bucuri de natură și, de ce nu, de un pahar cu vin, chiar în intimitatea propriului cămin.

Dotări și finisaje premium

Construim cu pasiune și atenție la detalii. Toate apartamentele din ansamblul H Pipera Lake dispun de finisaje de înaltă calitate și materiale de construcții premium, alese de specialiști în domeniu. Unitățile sunt compartimentate inteligent, independente energetic și dotate cu ventilație în bucătării și sisteme de încălzire în pardoseală.

Ansamblul vă pune la dispoziție 17 blocuri noi, cu regim de înălțime S+P+6E+7R și un total de peste 1.300 de apartamente. În prima fază a proiectului, vor fi livrate 435 de apartamente noi, dispuse în 5 blocuri. Fiecare imobil dispune de holuri principale de dimensiuni generoase, cu design modern și tot aici se vor regăsi și cutiile poștale sau videointerfonul principal.

Căutarea ta pentru “blocuri noi Pipera” a luat sfârșit! Descoperă mai multe despre proiect pe https://www.pipera-lake.ro și programează-ți o vizită în showroom la 021 9953.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#cumparare apartament, #apartament, #locuinta , #stiri imobiliare