Din 2 decembrie 2013 si in Floresti! Cautam impreuna, reusim impreuna!

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 13:15
1363 citiri
Din 2 decembrie 2013 si in Floresti! Cautam impreuna, reusim impreuna!

"In urma cu 10 ani intr-o dimineata devreme, le-am cerut colegilor sa ma urmeze. Nu mica le-a fost mirarea si nici putine intrebarile cand au vazut ca iau si un harlet. Ne-am oprit undeva pe deal in cartierul Zorilor, in zona numita azi Europa. Am sapat o groapa, mi-am scos din buzunarul hainei o hartie, am citit cu voce tare cele doua cuvinte scrise pe ea si am ingropat-o impreuna pentru totdeauna. Pe acea bucata de hartie scria NU POT. Ori ingropam noi pesimismul, ori ne ingroapa el pe noi", zicea domnul Teodorescu Valentin in "Povestea Welt Imobiliare, intr-un interviu".

Iar azi, dupa 10 ani in care am pus bazele unei echipe puternice, cu oameni inteligenti si inovativi, pasionati de ceea ce fac, am hotarat sa aducem spiritul echipei noastre in mijlocul celei mai mari comune din Romania.

Cu o populatie de 22.189 locuitori si cu o dezvoltare imobiliara impresionanta, chiar si pe timp de criza, comuna Floresti este locul potrivit pentru a ne extinde aripile si a gasi oportunitatile cele mai bune pentru clientii Welt Imobiliare.

Asa ca, din 2 decembrie 2013, o data cu prima ninsoare, deschidem in mod oficial, pe strada Avram Iancu la Nr. 209, vis a vis de Primaria Comunei Floresti.

Agentii nostri imobiliari va asteapta sa cautam impreuna cea mai buna oferta imobiliara din Floresti. Fie ca este apartament, casa sau teren vom reusi impreuna sa gasim caminul pe care il cautati.

Tot in data de 2 decembrie 2013 vom lansa oficial si sectiunea floresti.weltimobiliare.ro a site-ului nostru, unde vom afisa doar ofertele imobiliare din Floresti, judetul Cluj. Bineinteles, veti putea gasi in continuare, pe site-ul nostru weltimobiliare.ro si ofertele din Floresti.

Echipa Welt Imobiliare va asteapta cu portile deschise incepand cu data de 2 decembrie 2013 pe strada Avram Iancu, Nr 209, localitatea Floresti, judetul Cluj.

Despre WeltImobiliare

Welt imobiliare va ofera servicii imobiliare profesionale, vanzare, cumparare, inchiriere, apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale si industriale, apartamente in blocuri noi, investitii imobiliare in judetul Cluj.

Sursa: comunicatedepresa.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#anunturi imobiliare Floresti, #oferte imobiliare Floresti, #servicii imobiliare Floresti , #imobiliare