Instalatorii nu vor sa stii acest lucru - desfundarea tevilor de unul singur, fara chimicale si fara servicii scumpe!

Luni, 19 Octombrie 2020, ora 10:22
Advertorial
Instalatorii nu vor sa stii acest lucru - desfundarea tevilor de unul singur, fara chimicale si fara servicii scumpe!

Cu totii ne putem trezi cu o chiuveta, cada sau toaleta infundata. Aceasta problema produce adesea inundatii si mirosuri neplacute.

Cu toate ca exista multe metode de a rezolva asemenea probleme, adesea, oamenii incearca sa repare situatia folosind substante chimice sau apeland la un instalator, pe care de cele mai multe ori trebuie sa-l astepti zile intregi.

Dar, de acum, nu vei mai avea nevoie de instalator, deoarece exista o solutie mai ieftina si mai eficienta pentru desfundarea cazii, chiuvetei sau a toaletei.
Tot ce ai de facut este sa te inarmezi cu instrumentele potrivite, cu care vei deveni chiar tu instalatorul casei tale.

E mai buna decat un instalator.
Tevile se pot infunda in orice camin, fara nicio exceptie. Si acest lucru poate fi un adevarat cosmar. Substantele chimice, mereu la indemana, pot fi de ajutor in astfel de situatii, dar acestea sunt, adesea, daunatoare pentru tine si pentru tevile tale.
Folosirea frecventa a substantelor chimice puternice poate duce la coroziunea si distrugerea tevilor, lucru mult mai rau decat infundarea acestora Intr-o asemenea situatie, costurile de inlocuire a tevilor ar fi mult mai mari decat cele de desfundare a lor.

Cu toate acestea, acum, exista o solutie noua si foarte eficienta, cu ajutorul careie vei putea desfunda tevi fara a apela la substante chimice puternice. Aceasta solutie inovatoare mai este cunoscuta si sub numele de Cloggsy.

Aceasta este un mic dispozitiv, mai precis, un dop de scurgere de inalta presiune, care arata precum un pistol cu apa pentru copii. Totusi, nu te lasa inselat de aparente! Multumita acestui dispozitiv, iti vei putea desfunda toaleta si chiuveta pur si simplu apasand pe tragaci.

Cum este acest lucru posibil? Simplu! Dispozitivul functioneaza pe principiul aerului comprimat pe care il foloseste pentru a desfunda scurgerile infundate fara a utiliza niciun tip de substante chimice.
Nu doar ca desfunda tevile, dar te va ajuta sa economisesti banii pe care i-ai fi dat unui instalator. Vei rezolva de unul singur problema, in doar cateva minute.
Tevile vor fi curatate dupa numai o singura apasare.

Cloggsy este un dispozitiv versatil si foarte eficient. Poate desfunda orice tip de teava, indiferent cu ce este aceasta infundata.
Poti utiliza, de asemenea, acest dispozitiv practic, de inalta presiune, pe toate tipurile de canalizare. Vine cu patru dopuri de scurgere de diferite dimensiuni.
Poate fi utilizat pe orice scurgere din baie, fie vasul de la toaleta, scurgerea din cada, dusi, chiuveta sau podea.

Este usor de utilizat, oricine putand sa desfunde tevi cu el. Nu va trebui sa-ti sufleci manecile, deoarece, cu acest dispozitiv, vei avea tevi curatate inainte de a face acest lucru.
Tot ce ai de facut este sa plasezi unul dintre cele patru atasamente pe dispozitiv, asigurandu-te ca este bine pus. Apoi, este necesar sa umfli aerul tragand pur si simplu maneta de impingere de mai multe ori.

Dupa ce ai facut toate cele de mai sus, umple scurgerea elementului de uz casnic infundat cu apa. Inainte de a apasa butonul, aseaza varful extensiei pe partea de intrare a canalului de scurgere. Apasa tragaciul, care va forta aerul intr-o clipa cu mare forta si va desfunda scurgerile infundate

Sigur de folosit si ecologic
Dispozitivul este sigur de utilizat. Functioneaza tot timpul si nu necesita folosirea substantelor chimice, care-ti pot distruge tevile si care-ti pot pune sanatatea in pericol. Substantele chimice pot fi daunatoare pielii tale, putand chiar inhala fumuri daunatoare.
Cloggsy este complet ecologic si nu iti poate dauna in niciun fel. De aceea, este alegerea corecta cand vine vorba de repararea tevilor deteriorate, fie ca e vorba despre propriul camin sau o alta facilitate.

Pregateste-te de o surpriza nemaipomenita

Comanda-ti desfundatorul practic cu care vei scapa de scurgerile infundate - care raspandesc o duhoare de nedescris, care de multe ori te face sa-ti fie rusine in fata oaspetilor -, pe cont propriu si in doar cateva clipe.
Daca comanzi chiar astazi, vei primi o reducere speciala de 50%, special realizata pentru cititorii portalului ziare.com.

NOTA: Oferta este valabila pana la miezul noptii sau pana cand stocul va fi epuizat. Grabeste-te, deoarece produsul este foarte solicitat. Apasa aici si ia-ti dispozitivul universal de desfundat tevi si opreste raspandirea mirosurilor neplacute.

Comanda Cloggsy chiar azi si vei avea tevi curate si desfundate, fara sa utilizezi substante chimice.

 Articol citit de 83232 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  niculaeda
  19.10.2020, 11:10
  maine
  o sa facei reclama la tigai , penibililor !打打打打打打打