Cosmar in paradisul banilor: Viata in cusca, in Hong Kong (Galerie foto)

Marti, 05 Martie 2013, ora 00:44
6453 citiri
Cosmar in paradisul banilor: Viata in cusca, in Hong Kong (Galerie foto)
Foto: news.com.au

Viata in Hong Kong este un cosmar pentru foarte multi oameni. Inghesuiala orasului si lipsa banilor ii determina pe multi sa traiasca in conditii inumane.

O serie de fotografii facute dintr-o perspectiva inedita arata cum traiesc oamenii in acest oras asiatic, cunoscut pentru bogatia si luxul lui, scrie news.com.au.

Cel care a facut aceste poze este Benny Lam, scopul lor fiind de a atrage atentia asupra acestui oras in care nu mai putin de 1,3 milioane de oameni traiesc sub pragul saraciei.

Conform organizatiei Society for Community Organisation, aproximativ 10.000 de oameni traiesc in conditii inadecvate. Sunt incluse aici chiar si custi cu o suprafata de doar 1,5 metri patrati.

Guvernul din Hong Kong a luat o serie de masuri prin care sa ii ajute pe oamenii saraci si pe cei din clasa mijlocie. Analistii sunt de parere ca acestea vor avea un efect slab asupra celor care traiesc in astfel de locuinte inumane.

Lucrurile personale si cele de stricta necesita sunt inghesuite pe o suprafata insuficienta, facandu-le viata celor de aici un cosmar.

Copiii sunt ingramaditi chiar si cate doi intr-un pat de o persoana, tot din cauza lipsei spatiului. Totul se intinde aici pe verticala, nu pe orizontala.

Oamenii sunt obligati sa lucreze la ceea ce au de facut fiind inconjurati de obiectele casnice si de mancare.

Bucataria tine locul dormitorului si invers, nimic nemaifiind organizat. Spatiul este multifunctional pentru oamenii saraci din Hong Kong.

In aceste conditii nu mai poate fi vorba de confort, totul fiind ingramadit in sus, iar paturie sunt supraetajate si inguste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#viata bani hong kong locuinta, #casa bucatarie dormitor, #prag saracie asia , #stiri imobiliare