Ce trebuie sa stiti inainte de a pune casa in vanzare

Marti, 17 Mai 2011, ora 11:00
2555 citiri
Ce trebuie sa stiti inainte de a pune casa in vanzare
Foto: ArhivaFoto.ro

Inainte de a incerca sa vindeti o locuinta, trebuie sa luati in considerare cateva aspecte vitale ce ar putea sa coboare sau urce valoarea acesteia.

In timp ce unele probleme ar putea, pur si simplu, intarzia vanzarea, altele ar putea sa faca acest lucru imposibil.

Iata cateva probleme majore, potrivit Investopedia:

Locatia

Este primul lucru pe care il auzim cand vine vorba de imobiliare. O locuinta cu acces facil la transportul in comun, insa nu trebuie sa fie nici prea aproape de aeroporturi sau strazi foarte aglomerate, de exemplu.

De asemenea, localizarea langa stalpi de electricitate sau telefonie mobila ar putea goni posibilii cumparatori, precum si lipsa scolilor si gradinitelor din zona.

Renovatiile

Daca nu sunteti absolut sigur de propria capacitate de a repara lucruri, apelati la un specialist. Reparatiile la casa facute de mana nepriceputa se vad de la intrarea pe usa si nu atrag deloc clientii. Chiar daca ati reusi sa vindeti locuinta, ati obtine un pret mult mai mic.

Personalizare exagerata

Pereti roz stralucitor? Decoratii incarcate? Poate vi s-a parut o idee buna la un moment dat, insa aceste lucruri, de obicei, alunga cumparatorii. Incercati culorile neutre si un stil minimalist, de obicei cu priza la clienti.

Aspectul exterior

In cazul in care doriti sa vindeti o casa, aveti grija ca si gradina, de exemplu, sa fie in stare buna. Un gard stricat, ierburi crescute dupa bunul plac sau un aspect neingrijit al peretilor la exterior nu vor atrage pe nimeni.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#vanzare locuinta, #vanzare case , #case vanzare