Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Ce sa ai in vedere atunci cand iti doresti sa achizitionezi un apartament?

Advertorial
Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 16:27
13167 citiri
Ce sa ai in vedere atunci cand iti doresti sa achizitionezi un apartament?
Foto: CC0 Creative Commons

Deja ai decis sa achizitionezi o locuinta? Iti doresti sa uiti de plata chiriei sau sa schimbi locuinta veche cu una noua situata intr-un cartier rezidential? Aceste lucruri sunt firesti pentru orice inceput de drum, astfel ca nu iti ramane decat sa decizi asupra apartamentului pe care doresti sa il achizitionezi.

Vizionarea reprezinta o conditie esentiala care te va ajuta in luarea deciziei finale. In functie de acest lucru vei reusi sa iei cea mai buna decizie si sa achizitionezi locuinta in care iti vei petrece multi ani din viata.

Nu irosi timpul si alege sa vizionezi doar apartamentele pe care deja ti le-ai schitat in minte atunci cand ai luat aceasta decizie de cumparare

Mai mult ca sigur stii deja ce fel de apartament sa alegi, fie un apartament situat intr-un cartier rezidential, cu finisaje moderne si cu numeroase facilitati, fie un apartament situat intr-un bloc de locuinte vechi.

aca deja te-ai decis asupra unui apartament rezidential, atunci este bine sa te hotarasti asupra tipului de apartament. Daca vei alege doar din categoria de apartamente 2 camere atunci oferta este destul de variata si reprezinta o buna optiune pret calitate.

Ai in vedere cartierul in care iti doresti sa locuiesti!

Acest lucru este foarte important pentru oricine, asa ca mai inainte de a alege sa achizitionezi un apartament este bine sa te decizi asupra zonei in care vei dori sa locuiesti.

Fie ca ai sau nu o anumita apropiere fata de zona respectiva, fie pur si simplu iti doresti sa cumperi intr-un anumit cartier din anumite motive este bine sa ai in vedere beneficiile pe care ti le ofera zona respectiva.

De exemplu, daca vei alege un apartament in cartier rezidential Pantelimon, atunci mai mult ca sigur ai in vedere facilitatile pe care le ofera acesta, apropierea de centru, mijloacele de transport in comun, dar si existenta marilor centre comerciale aflate in apropierea sa.

Un alt motiv pentru care ai putea sa faci o astfel de optiune consta in prezenta scolilor si gradinitelor in preajma sa.

Structura si rezistenta constructiei

Mai inainte de a lua decizia de cumparare este bine sa soliciti constructorului toate detaliile tehnice.

Mai exact, este bine sa afli din ce material a fost construit blocul, cat de adanca este fundatia, ce materiale s-au folosit pentru structura de rezistenta a acestuia.

Cu cat vei aduna mai multe informatii despre acest lucru, cu atat vei face cea mai buna alegere si vei opta pentru acele apartamente 2 camere care sa fie foarte rezistente.

Incercati inca de la vizionare sa identificati toate defectele de constructie, cunoasterea lor prezentand numeroase avantaje pentru cumparator.

Alege finisaje moderne

Iata un alt lucru pe care sa il urmaresti la alegerea apartamentului. Este bine sa optezi pentru finisaje moderne, materiale de buna calitate, care sa ofere locuintei un farmec aparte.

Analizeaza cu atentie atat materialele folosite pentru pardoseala, precum este parchetul sau gresia, tamplaria, finisarile peretilor, dar si iluminatul apartamentului. Toate aceste lucruri ar putea cantari destul de mult in decizia finala de cumparare.

Dimensiunile camerelor, terasele exterioare, dar si centrala termica proprie si incalzirea prin pardoseala ar putea sa traseze optiunea de cumparare.

Opteaza pentru un cartier rezidential cu numeroase facilitati

Alegerea unui apartament intr-un cartier rezidential nou trebuie analizata indeaproape. Mai exact, este bine sa optezi pentru acel ansamblu care sa iti puna la dispozitie numeroase facilitati.

Urmareste distanta fata de centrele comerciale, scoala sau gradinita, dar si fata de cele mai apropiate mijloace de transport in comun. Locurile de joaca pentru copii, dar si spatiile verzi sunt alte optiuni pe care trebuie sa le ai in vedere.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#apartamente noi doua camere , #apartamente noi