Avantajele fenomenale ale unor rafturi metalice

Advertorial
Miercuri, 18 August 2021, ora 11:40
5477 citiri
Avantajele fenomenale ale unor rafturi metalice

Atunci când deții un magazin, principala ta grijă este aceea de a avea succes. Desigur, pentru a avea succes știi deja că trebuie să le oferi clienților exact ceea ce își doresc, adică servicii impecabile și o experiență fără greutăți la cumpărături.

De aceea trebuie să te folosești și tu de avantajele unor rafturi metalice!

Aceste rafturi îți vor fi ca niște prieteni buni. Doar că nu te vor sfătui și nu îți vor da ”ponturi” pentru a atrage mai mulți clienți, ci vor ”trece la treabă” de cum le montezi în magazin. De ce sunt atât de importante niște simple rafturi? Vei afla în rândurile de mai jos!

Ce sunt rafturile metalice modulare?

Te vei întreba, desigur, ce poate fi mai mult de explicat despre rafturi. Cu toții știm ce sunt rafturile și la ce ne ajută – susțin diverse obiecte, atât acasă, cât și în magazine.

Ei bine, rafturile metalice de perete din magazine au un rol mult mai important decât acela de a susține produsele afișate spre vânzare.

În primul rând, trebuie să știi că există mai multe modele de rafturi metalice modulare. Acestea pot fi rafturi metalice de mijloc sau rafturi metalice de perete. Modularitatea acestora, împreună cu cele două tipuri de rafturi, te lasă să îți aranjezi magazinul oricum vrei tu. Îți oferă libertatea de a profita la maximum de spațiu, combinând tipurile de rafturi pentru a crea o zonă de acces și de cumpărături destul de spațioasă, dar și destul de bogată în produse, pentru a atrage clienții.

Apoi, tot referitor la clienți, trebuie să știi că aceștia sunt influențați semnificativ de rafturile din magazinul tău. Poate chiar mai mult decât panourile atrăgătoare și ofertele scrise cu majuscule în dreptul unor produse.

Cu alte cuvinte, rafturile acestea sunt un ajutor de nădejde în magazin. Își îndeplinesc rolul principal de a susține produsele pentru vânzare, dar te ajută și cu alte aspecte la care poate nici nu te-ai fi gândit.

Dar pentru a profita la maxim de avantajele acestor rafturi trebuie să mai știi câteva secrete!

Avantajele unor rafturi metalice

Aceste rafturi metalice, în special rafturi metalice de perete, îți permit să înconjori clientul cu o mulțime de produse. Fiind lipite de perete magazinul nu pare gol, ci îmbelșugat, iar atunci când oferi puțină atenție extra și aranjării la raft... succesul e garantat!

Cel mai mare avantaj al acestor rafturi este acela că oricine îți trece pragul și începe să se plimbe prin magazin va fi ghidat, mai mult sau mai puțin conștient, de modul în care ai aranjat rafturile. Implicit, nu poate trece prin rafturi pentru a ajunge direct la secțiunea de care știe că are neapărată nevoie pentru a completa lista de cumpărături.

Clientul va fi obligat să treacă și prin restul magazinului, iar involuntar va observa multitudinea de produse afișate spre vânzare. Mai mult decât atât, odată ce ajunge într-o secțiune, acesta va putea cuprinde cu privirea extrem de ușor întreaga ofertă, iar așa va fi stimulat și mai mult să își cheltuie banii în magazinul tău, pentru că aranjarea produselor îi oferă atât sentimentul de transparență, cât și de abundență.

Atunci când clientul caută produsul preferat pe raft, din privire, se va opri și asupra altor produse pe care tu le-ai plasat strategic, în special la nivelul ochilor, de care va deveni interesat. Atenția îi va fi atrasă fie de preț, fie de culoarea ambalajului sau de produs în sine. Iar raftul de perete a jucat cel mai important rol, acela de a te ajuta să amenajezi magazinul în așa fel încât clienții să se simtă confortabil, dar și într-un mod în care aceștia să fie influențați spre a-ți face vânzare mai mare.

Oricare ar fi motivele pentru care vrei să te interesezi de pretul unor rafturi metalice sau pur și simplu de opțiunile pe care le ai în privința amenajării magazinului tău, aceste rafturi nu doar oferă un aer modern, dar te vor ajuta și să optimizezi spațiul magazinului tău pentru a avea la vânzare cât mai multe produse, care să fie pe placul a cât mai multor categorii de clienți.

Investește în mobilierul potrivit pentru magazinul tău, trebuie să ai și tu rafturi metalice!

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#rafturi metalice, #mobilier modular , #locuinte