Apartamente noi, accesibile tuturor clientilor: Dream Residence

Marti, 11 Martie 2014, ora 13:08
2436 citiri
Apartamente noi, accesibile tuturor clientilor: Dream Residence

Locuintele noi au atras mereu cumparatorii, insa pretul a fost dintotdeauna unul dintre cele mai mari obstacole. Dupa perioada de criza, dezvoltatorii au invatat o lectie importanta: pretul apartamentelor noi trebuie sa fie accesibil clientilor cu venituri medii. Amplasat in sud-vestul Capitalei, Dream Residence este un ansamblu a carui constructie a avut in vedere acest principiu: calitate, la preturi accesibile.

Aflat la o distanta de numai patru kilometri de Piata Unirii, in sud-vestul Bucurestiului, ansamblul Dream Residence se bucura de o zona linistita, cu acces facil si drumuri recent asfaltate. Zona Pucheni a atras investitii imobiliare importante in ultimii ani, astfel ca se bucura de infrastructura noua. Complexul contine patru blocuri date deja in folosinta, cu 124 de apartamente, precum si o cladire cu 42 de apartamente, ale carei lucrari de finisare se vor incheia la inceputul lunii mai.

"In aceasta primavara vom incepe urmatoarea etapa, ce presupune contructia a trei noi blocuri, ce vor fi date in folosinta pana la sfarsitul acestui an. In total, vor fi 155 de noi apartamente cu una, doua sau trei camere, concepute pentru a veni in intampinarea oricarei cereri. Pretul garsonierelor va fi intre 22.000 si 29.000 euro, apartamentele cu doua camere vor avea preturi cuprinse intre 28.000 si 48.000 euro, in timp ce apartamentele cu trei camere vor avea un pret de vanzare intre 44.900 si 59.000 euro", expune dezvoltatorul planurile de viitor.

Garsonierele si apartamentele cu doua camere, preferatele cumparatorilor

Majoritatea cumparatorilor imobiliari se preocupa in special de buget, iar avansul ramane cea mai mare problema a tinerilor clienti, astfel ca programul Prima Casa este cea mai des intalnita modalitate de plata. Aceste aspecte sunt cunoscute de catre dezvoltatorii imobiliari care activeaza astazi in piata, iar oferta de locuinte este conceputa pentru a veni in calea nevoilor cumparatorilor actuali.

"In momentul acesta, circa 70% dintre clientii care au cumparat o locuinta la Dream Residence au accesat un credit prin programul Prima Casa. Cele mai vandute tipuri de locuinte sunt cele cu una si doua camere. Garsonierele de 28 mp utili costa 24.900 euro, iar cele de 38 mp utili costa 28.900 euro. Apartamentele cu doua camere costa 32.900 euro (42 mp utili), 39.900 euro (53 mp utili) si 44.900 euro (58 mp utili) ", explica dezvoltatorul ansamblului din sud-vestul Capitalei.

Apartamentele din Dream Residence vin la pachet cu un loc de parcare la exterior, dezvoltatorul stiind ca problema locurilor de parcare este una dintre cele mai intens dezbatute intr-un oras aglomerat. Mai mult, in aceasta perioada, cele mai multe locuinte beneficiaza de diverse promotii, printre care: discount de 1.000 euro la toate garsonierele disponibile, reducere de 2.000 euro la cele mai multe apartamente cu doua camere si discount de 3.000 euro la toate tipurile de apartamente cu trei camere.

Pachetele promotionale sunt dedicate clientilor care vor sa isi cumpere o locuinta in 2014. Reducerile de pret vin ca un raspuns la cerintele actualilor cumparatori, intr-un proiect in care calitatea ramane principala caracteristica.

"Cerintele s-au mai schimbat, de-a lungul timpului, iar cei care nu au urmarit constant solicitarile clientilor au fost nevoiti sa iasa din bransa. Noi ne-am respectat intotdeauna clientii, am venit in intampinarea nevoilor lor cu compartimentari deosebite si materiale de constructie si finisaje de calitate superioara, iar intregul nostru proiect se desfasoara sub sloganul "Calitatea face diferenta!", incheie dezvoltatorul Dream Residence.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#locuinte calitate preturi convenabile, #locuinte Dream Residence, #apartamente noi Dream Residence, #imobiliare Dream Residence , #imobiliare