Apartamente ieftine in nordul Capitalei

Advertorial
Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 12:25
11739 citiri
Apartamente ieftine in nordul Capitalei

(P) Zona de nord a Capitalei este in continua ascensiune. In ultimii ani aici s-au dezvoltat foarte multe complexe rezidentiale. In ultimii ani Phoenix Residence a lansat un proiect imobiliar care incanta mii de clienti datorita preturilor mici. Acest proiect reuseste sa impresioneze datorita dimensiunilor, locatiei in care sunt amplasate blocurile si pentru zona linistita in care a fost amplasat complexul.

In Otopeni s-au schimbat foarte multe lucruri in ultima vreme, zona devenind mult mai curata si frumoasa. S-au construit blocuri noi iar oamenii care locuiesc aici sunt respectuosi. Cei care locuiesc aici, au acces rapid la centre comerciale, clinici medicale de 5 stele si tot ce este nevoie pentru o viata normala si confortabila.

Unde gasesti apartamente ieftine in Otopeni?

In Otopeni au avut loc foarte multe schimbari in ultimii ani iar unul din cele mai mari complexe imobiliare a fost lansat de catre Phoenix Residence. Acest complex cuprinde foarte multe apartamente Otopeni pe care le poti achizitiona la preturi foarte mici.

Pe langa faptul ca este intr-o zona linistita si curata a capitalei, apartamentele de la Phoenix Residence sunt si printre cele mai moderne, fiind dotate cu toate echipamentele si unitatile de care ai nevoie pentru a locui in conditii optime.

Aici sunt apartamente ieftine pentru toata lumea. Toti clientii celor de la Phoenix Residence sunt foarte multumiti ca au ales acest complex rezidentiaL. Sunt foarte multe avantaje pentru care merita sa iti iei o locuinta ieftina in nordul capitalei. In primul rand este foarte greu sa gasesti aici o casa noua la preturi rezonabile.

Phoenix Residence ofera clientilor sai posibilitatea de a-si alege modul de plata, punand la dispozitie solutii de finantare. Cei de la departamentul de vanzari te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere si te vor consilia in privinta creditarii. Sunt disponibile apartamente zona de nord cu 2 si 3 camere la preturi rezonabile.

Iata care sunt si facilitatile de care dispune fiecare apartament:

  • contorizare individuala;
  • conexiuni facute special pentru telefon, internet si TV;
  • centrala termica murala pe gaz;
  • finisaje la alegere;
  • baie cu fereastra exterioara;
  • kit instalare aer conditionat

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#apartamente noi Otopeni, #apartamente noi Nord , #apartamente noi