Ansamblul Global City Residence - Metrou Mihai Bravu

Advertorial
Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 08:00 36414 citiri

In ultimii ani ne-am obisnuit ca marea majoritate a ofertelor de noi ansambluri imobiliare din Bucuresti sa fie localizate spre periferia orasului sau chiar in afara orasului, la "cateva minute" de iesirea din oras sau de ultima statie de metrou.

Oricat de tentante ar fi prezentarile unor astfel de oferte au cu toate un mare dezavantaj: distanta fata de principalele puncte de interes din oras: scoli, spitale, institutii ale statului sau locurile de munca ale locatarilor - ceea ce duce practic la dependenta deplasarii cu autoturismul propriu.

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu, la circa 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti.

La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image, dar si mall-uri - Sun Plaza sau Mall Vitan.

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic.

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere, structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand "casa in acasa".

Parterul si mezaninul intregului ansamblu vor avea destinatie spatiu comercial, iar locurile de parcare vor fi prevazute atat in subsolul blocului cat si suprateran.

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape, astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie, a unitatilor locative, toamna anului 2019.

Cea de-a 2 etapa, cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri, cu termen de finalizare: 2020.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News