6 modalitati interesante de a integra lavoarul in baie

Advertorial
Joi, 11 Martie 2021, ora 16:39
8186 citiri
6 modalitati interesante de a integra lavoarul in baie
lavoar baie FOTO: germanquality.ro

Baia este locul unde in fiecare dimineata incepi procesul de revigorare si te pregatesti pentru o noua zi. De asemenea, multe dintre ritualurile tale de infrumusetare si igiena au loc aici. Tocmai de aceea lavoarul trebuie integrat astfel incat sa se adapteze nevoilor tale. Deoarece modul in care chiuveta este amplasata este esential, nu numai pentru a oferi un aspect estetic desavarsit, ci si pentru o functionalitate corecta, iti prezentam sase optiuni diferite de integrare pline de avantaje:

1. Amplasat sub blat

Daca alegi aceasta optiune te vei bucura de un design simplu si elegant. Chiuveta de sub blat este perfect integrata, astfel incat doar interiorul sau poate fi vazut. Este o solutie practica ce iti va permite sa utilizezi intreaga suprafata a blatului. Toate obiectele tale de igiena si cosmetica vor fi mentinute astfel la indemana. In plus, ai la dispozitie suprafata perfecta pentru a adauga decoratiuni - flori, lumanari parfumate etc.

2. Incastrat in blat

Vei obtine o integrare subtila si eleganta, pastrand doar baza bazinului in interiorul blatului. La fel ca in exemplul anterior, poti utiliza suprafata blatului pentru a plasa produsele de baie pe care le folosesti de obicei si alte obiecte decorative.

3. Amplasat deasupra blatului

Daca alegi aceasta optiune, lavoarul va fi situat complet pe blatul de lucru, intr-o combinatie originala in care portelanul vitros sta in prim plan, in lumina reflectoarelor. Aspectul modern si futurist se potriveste perfect intr-o casa descrisa de acelasi stil. Indiferent ca alegi o forma de lavoar rotunda, ovala, patrata sau dreptunghiulara efectul va fi impresionant!

4. Lavoar semi-incastrat

Dupa cum sugereaza si numele sau, lavoarul este partial, nu in totalitate, incastrat. Este o optiune similara cu cea a chiuvetei pe blat, diferenta constand in faptul ca in acest caz integrarea se realizeaza usor peste blatul de lucru, o parte din aceasta iesind in exterior. Aici aspectul contemporan este mult mai pregnant.

5. Lavoarul suspendat si integrat in mobilier

Este o varianta completa si practica. Spatiile de depozitare de sub lavoar pot fi folosite atat pentru stocarea produselor pentru baie, cat si pentru cea a prosoapelor pe care doresti sa le ai la indemana. Vei obtine astfel un aspect elegant, dar si functional. Poti alege o culoare uni pentru dulap si lavoar pentru a oferi continuitate.

6. Amplasat pe perete

Clasicul lavoar suspendat este necesar atunci cand spatiul din baie este mic si trebuie sa te limitezi la anumite dimensiuni, sau in cazul in care nu ai nevoie de foarte mult spatiu de depozitare. Este ideal pentru baia de oaspeti. Pe de alta parte, atunci cand vorbim de modelul freestanding, acesta se bucura de popularitate in randul lavoarelor. Aspectul modern, deosebit, il plaseaza rapid pe lista optiunilor tale.

Noi am venit cu ideile, acum tu trebuie doar sa alegi care este cea mai buna solutie de integrare pentru baia ta. In plus, in portofoliul celor de la German Quality ai o gama variata de modele, culori si dimensiuni din care poti selecta lavoarul ideal. Nu uita sa te orientezi in functie de stilul si dimensiunile baii tale pentru un efect optim.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#lavoar baie, #tipuri lavoar, #tipuri lavoar baie, #lavoare baie , #apartamente