5 motive pentru care sa achizitionezi electrocasnice premium

Advertorial
Joi, 16 Iulie 2020, ora 15:03
22344 citiri
5 motive pentru care sa achizitionezi electrocasnice premium
Sistemul Miele ofera avantajele celui mai mare producator de electrocasnice, marca premium

Amenajarea unei locuinte implica multa rabdare, ganduri, idei si atentie la detalii. Locul ce urmeaza a fi "acasa" trebuie sa aduca mandrie la final de drum si placere in ceea ce priveste amenajarea fiecarui colt al casei.

Iar daca ne gandim ca, potrivit unui studiu, bucataria este locul in care ne petrecem aproximativ 720 de ore anual, planurile pentru aceasta incapere par, brusc, mult mai importante. Din acest motiv, felul in care bucataria este amenajata si electrocasnicele pe care le alegem trebuie sa ne ofere placere si, in acelasi timp, sa ne usureze viata.

De aceea, Miele - cel mai mare producator mondial de electrocasnice premium- implementeaza constant noi tehnologii in ceea ce priveste gamele de produse, eficientizeaza timpul celor care aleg sa le utilizeze si se asigura ca preparatele sunt demne de restaurante cu stele Michelin.

Datorita imbinarii perfecte a utilitatii, a tehnologiei, dar si a calitatii si designului produselor, putem identifica cel putin 5 motive pentru a investi intr-un echipament electrocasnic premium:

* Un plus de confort: datorita celor mai noi tehnologii, produsele Miele pot fi setate si controlate prin intermediul smartphone-ului. Spre exemplu, o atingere a ecranului telefonului va asigura ca aspiratorul robot va va oferi o locuinta perfect curata cand ajungeti acasa.

* Consum redus de energie: Cea mai buna performanta energetica, eficienta maxima si cea mai mare prospetime.

* Conectati cu "acasa" permanent: in era tehnolgiei, electrocasnicele se sincronizeaza perfect cu internetul, ceea ce va ofera posibilitatea de a sti in orice clipa ce se intampla acasa. Spre exemplu, frigiderul va va informa in momentul in care alimentele ajung la temperatura setata de dumneavoastra in prealabil, iar cuptorul va va trimite un mesaj in momentul in care friptura pentru cina este gata.

* Modalitate moderna de utilizare: lipsa de inspiratie in bucatarie este compensata de inovatiile tehnologice. Daca aveti mai multe ingrediente in frigider pe care nu stiti cum sa le puneti in valoare, este suficient sa le selectati prin intermediul aplicatiei Miele@mobile, iar cuptorul combinat electric cu aburi va va recomanda o reteta perfecta, doar din acele alimente. Economie de timp, plus de savoare.

* Design modern: lasand la o parte performantele tehnice pe care electrocasnicele premium le ating, acestea beneficiaza si de un design modern, sustinut prin atentia deosebita acordata detaliilor, ce vor transforma fiecare produs in highlight-ul casei dumneavoastra.

Despre Miele

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli.

Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari.

Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gutersloh/Westphalia, Germania.

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#casa, #amenajarea casei, #investitii, #producator de electrocasnice , #locuinte