Majestatea Sa Margareta si Radu Duda au devenit cetateni de onoare ai Iasiului

Sambata, 30 Noiembrie 2019, ora 22:07 3639 citiri
Foto: Facebook/Mihai Chirica

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Romane, si ASR Principele Radu au primit, sambata seara, titlurile de cetateni de onoare ai municipiului Iasi, in cadrul unui eveniment desfasurat la Primarie, in prezenta a peste 150 de personalitati locale.

Titlurile au fost inmanate de catre primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica.

"Iasiul isi arata recunostinta fata de una din institutiile fundamentale ale acestui popor. Povestea monarhiei a fost una de un uimitor succes, Romania transformandu-se intr-un stat european. Iasiul este unul dintre locurile preferate de familia regala. Suntem fericiti ca o putem omagia pe Majestatea Sa Margareta, ii multumim pentru tot ce a facut pentru Iasi", a spus edilul Mihai Chirica.

La eveniment au asistat peste 150 de persoane, intre care sefi de institutii, oameni de cultura ieseni, consilieri locali si parlamentari.

Majestatea Sa Margareta a multumit municipalitatii pentru distinctia oferita, adaugand ca "Iasiul a fost mereu un oras special pentru familia regala".

Tot sambata, in fata Primariei din Iasi, a fost dezvelita statuia Regelui Ferdinand I, in prezenta Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei Romane, a Altetei Sale Regale Principele Radu si Altetei Sale Regale Principesa Sofia.

In cursul serii, a fost pornit si iluminatul festiv de Craciun in centrul Iasiului, la eveniment asistand peste 10.000 de ieseni.

Custodele Coroanei va petrece Ziua Nationala la Iasi.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Nu cred ca cineva mai mai poate fi calificat Majestatea Sa Margareta