Fostul principe Nicolae, pus in fata testului ADN: Sunt tatal copilului Nicoletei Cirjan

Luni, 27 Mai 2019, ora 22:26 13301 citiri
Foto: Arhiva Facebook/Nicolae al Romaniei

Fostul principe Nicolae a scris, luni, pe Facebook, ca testul privind stabilirea paternitatii arata ca el este tatal copilui Nicoletei Cirjan. El a contestat timp de peste 3 ani ca ar fi tatal fetitei Iris Anna, si s-a speculat ca relatia sa cu Nicoleta Cirjan a fost cea care l-a determinat pe regele Mihai sa ii retraga titlul de "principe al Romaniei".

Acum, Nicolae spune ca isi va respecta "responsabilitatea legala fata de minor", insa sustine in continuare ca nu a avut o relatie cu mama copilului.

"In urma insistentelor mele de a face testul privind stabilirea paternitatii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cirjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatal copilului ei. Avand in vedere contextul in care acest copil a venit pe lume, faptul ca nu am avut o relatie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fata de acesta.

Din ratiuni care tin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorinta expresa de a proteja copilul si pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis sa incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect", a scris pe Facebook fostul principe Nicolae.

El a pierdut titlul regal in 2015, iar pe 9 februarie 2016 s-a nascut fiica Nicoletei Cirjan.

Nicoleta Cirjan a facut si ea un scurt comentariu pe Facebook.

"27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzatoare decat atat! Si a venit la mine cu lectia rabdarii. Si cu increderea ca adevarul va invinge intotdeauna", a scris ea, redistribuind postarea fostului principe.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News