Dragnea a initiat un nou proiect de lege privind Casa Regala

Marti, 27 Martie 2018, ora 14:20 6099 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala, care va intra in procedura parlamentara si va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni.

"S-a realizat un nou proiect de lege impreuna cu dumnealor (Casa Regala - n.red.) care va intra sau urmeaza sa intre imediat in procedura parlamentara zilele acestea. Categoric va fi adoptat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare", a declarat Dragnea, intrebat daca va depune un nou proiect de lege privind Casa Regala.

Amintim ca, la inceputul lunii, proiectul pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei a fost retras din circuitul legislativ chiar de initiatori, Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea.

Calin Popescu Tariceanu a explicat atunci ca este in lucru un nou proiect, precizand ca au existat si consultari cu reprezentantii Casei Regale.

La randul sau, Liviu Dragnea declarase ca proiectul avea potentiale riscuri de neconstitutionalitate, motiv pentru care s-a decis rescrierea lui.

Mai multe pe acelasi subiect:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Vom primi imediat Constitutia din 1923 .