Când ar urma să înceapă sezonul 2 din Casa Dragonului. Un personaj important nou a fost deja confirmat

Joi, 27 Octombrie 2022, ora 23:36 17252 citiri
Primul sezon din Casa Dragonului s-a terminat cu episodul 10 FOTO Facebook/ House of Dragon

Primul sezon din serialul fenomen ”Casa Dragonului” s-a terminat odată cu cele zece episoade difuzate, astfel că fanii au rămas cu sufletul la gură, întrebându-se dacă Rhaenyra Targaryen va începe un război sau nu.

HBO a confirmat că va exista un al doilea sezon al serialului, însă nu a dezvăluit data lansării. Asta nu înseamnă că nu există numeroase zvonuri și speculații în acest sens.

Sezonul doi a primit undă verde încă după lansarea primului episod, care a fost vizionat de 20 de milioane de oameni din întreaga lume. Astfel, producătorii au avut dovada că febra ”Game of Thrones” nu a dispărut din 2019, de când s-a terminat producția.

Un raport recent al ziarului spaniol Hoy a sugerat că filmările vor avea loc în orașul Cáceres și că vor începe în aprilie 2023. Dacă acest lucru se va concretiza, probabil că al doilea sezon va fi difuzat în anul 2024, potrivit polygon.com.

Ce personaje se întorc în sezonul 2?

HBO nu a confirmat încă lista actorilor care revin pe ecrane în sezonul doi din Casa Dragonului, însă vă puteți aștepta să îi vedeți în continuare pe Matt Smith în rolul lui Daemon, Olivia Cooke în rolul lui Alicent Hightower, Emma D'Arcy ca Rhaenyra, Steve Toussaint ca Corlys Velaryon, Eve Best ca Rhaenys, Tom Glynn-Carney ca Aegon II și Ewan Mitchell ca Aemond Targaryen.

George R.R. Martin, autorul cărților care au stat la baza ”Game of Thrones”, a confirmat deja că va exista un nou personaj important, și anume Daeron Targaryen, al patrulea copil al lui Viserys și Alicent.

Există și persoane care nu se mai întorc, dar din spatele ecranelor. Miguel Sapochnik, regizorul principal al ”Game of Thrones”, care a intervenit pentru a conduce și ”Casa Dragonului”, alături de scriitorul Ryan Condal, au anunțat la sfârșitul lunii august că nu se vor întoarce pentru sezonul 2. În schimb, un alt veteran al Urzelii Tronurilor, Alan Taylor, a intervenit pentru a prelua rolul de producător-regizor al sezonului 2 din Casa Dragonului.

Câte sezoane va avea Casa Dragonului?

George R.R. Martin a dezvăluit pe blogul său că sunt în plan patru sezoane, a câte 10 episoade fiecare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza just_comment
just_comment
rank 5