Transformarea uluitoare a unei clădiri. "Este vorba de reconstruirea casei în care au locuit străbunicii mei. A meritat" FOTO

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 01:58
16732 citiri
Transformarea uluitoare a unei clădiri. "Este vorba de reconstruirea casei în care au locuit străbunicii mei. A meritat" FOTO
O parte a casei după reamenajare GOTO Facebook/ Gyorgy Leonard

Mulți români visează să aibă o casă la țară. În timp ce unii documentează ideea sau o amână, alții și-au îndeplinit dorința fie cumpărând un teren pe care au construit-o, fie recondiționând case vechi ale familiei.

Este cazul unui român care a preferat să reconstruiască o casă în care au trăit străbunicii săi, după cum a relatat într-o postare pe Facebook.

"Vreau să vă prezint ultimul nostru proiect ce l-am finalizat nu demult. Este vorba de reconstruirea casei în care au locuit străbunicii mei. Un proiect ce a durat peste 2 ani, am lucrat foarte mult la ea, atât la construcție, cât și la amenajarea interioară. Am pus mult suflet în ea, timp și bani. Dar a meritat.

În momentul de față este casă de oaspeți, dar nu excludem posibilitatea de a fi casă de locuit permanentă.

Dacă este permis, aș dori o părere de la voi, cum vă place, sau ce ați fi făcut voi altfel la ea", a scris acesta pe grupul Mutat la țară -viața fără ceas.

"O combinație reușită între rustic și modern"

Postarea a strâns aproape 10.000 de aprecieri și sute de comentarii. Cei mai mulți îl felicită pe proprietar, iar unii îi sugerează mici modificări.

"Superbă! Mi se pare minunat când urmașii doresc să păstreze casă străbunicilor, bunicilor, părinților, ceea ce au primit și să o repare, amenajeze, să fie de vis. Felicitări pentru atâta muncă, perseverență și creativitate!"

"Este PERFECTĂ! Îndeplinește cerințele voastre și atunci totul curge lin și frumos.

Îmi place modernitatea nu ostentativă și atmosfera extrem de armonioasă. O casă trebuie trăită, în timp veți realiza voi de ce altceva aveți nevoie. Sănătate să vă bucurați de toate!"

"Este o combinație reușită între rustic și modern. Totul este foarte elegant!"

"Este foarte foarte frumoasă. Aș modifica un singur lucru din ce văd în poze: în dormitoare este puțin prea închis. Fie lăcuit cu ceva mai deschis sau avut pereți mai deschiși și închiși. În zona de living, o masă la canapea și un loc de șezut opus, să poți să stai la vorbă față în față".

"Dacă aș avea bani, așa ceva mi-aș dori".

"Când am citim de casă străbunicilor mi-am închipuit un interior și exterior de casă tradițională românească. Această mă duce cu gândul la țările nordice ca arhitectură și design interior."

"Ne-ați lăsat gură căscată cu această bijuterie de casă, să aveți numai sănătate și bucurii, să vă bucurați de ea!"

"Este absolut superbă și în fiecare detaliu se vede muncă, implicarea, investiția și răbdare. Să fiți binecuvântați și să vă bucurați de ea".

"Nu aș schimba nimic, îmi place cum ai îmbinat stilul rustic cu cel modern, combinația de grinzi cu pereți albi și chiuvetă-lighean".

"O casă foarte frumoasă, lemnul e un material cald și prietenos. Și terasa din față asemenea. Florile sunt minunate".

"Mie mi se pare foarte frumos felul în care ați renovat. Este de bun gust, și ați reușit să creați o atmosferă, ceea ce este foarte important".

"Foarte multă muncă!!! Vă felicit pentru atenția la detalii. Pentru stilul ales, cred că foarte bine v-a ieșit și îmi place că nu e încărcat. Parcă nu se regăsește nimic din viață de pe vremea străbunicilor, ceea ce mie mi-ar fi plăcut mai mult, dar locul emană o căldură și o atmosfera plăcută".

"Foarte aerisită, simplă, dar elegantă. Stilul eclectic actual permite păstrarea elementelor tradiționale într-un cadru modern, păstrând niște proporții însă. De aceea, mi se pare că da un aspect greoi să păstrezi scândură băițuită pe toți pereții dormitorului, sau dormitoarelor de la mansardă, chiar dacă baia e frumos finisată. Eu personal n-aș dormi într-o camera care amintește de o hrubă. Puțin spoi alb tot tradițional ar aduce-o la formă ideală".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#casa batraneasca, #strabunici, #reamenajare, #durata, #moderna, #traditional , #proiecte constructii