Casa ta e la mare, în cartierul rezidențial Boreal Plus din Constanța

Advertorial
Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 16:05
10324 citiri
Casa ta e la mare, în cartierul rezidențial Boreal Plus din Constanța
FOTO: boreal-plus.ro

Indiferent de locul în care trăim în prezent, de ocupația pe care o avem sau planurile de viitor ale fiecăruia, o dorință comună ne traversează tuturora gândurile: fiecare dintre noi ne dorim un loc al nostru, un loc în care să ne retragem, să ne simțim în siguranță și să ne putem desfășura activitățile preferate exact așa cum ne-am imaginat întotdeauna că o vom face. Oricum, când reflectăm asupra acestui loc al nostru ideal, imaginea pe care o are fiecare în minte diferă, dar există anumite aspecte care nu lipsesc din imaginația niciunuia dintre noi.

Cu siguranță, nimeni nu-și va imagina vreodată viața ideală într-un apartament mic, înghesuit și amplasat într-un mijlocul unui oraș aglomerat. Cel mai probabil, fiecare dintre noi ne imaginăm un loc aerisit, ordonat și spațios, un apartament sau o casă care să ne permită bunul trai alături de familie și de ceea ce iubim.

Nimeni nu vrea să își trăiască viața într-o continuă monotonie, constrâns de un spațiu limitat care nu îi permite să își dea frâu liber imaginației. Dacă te afli într-una din aceste situații, apare, inevitabil, întrebarea: de ce să nu vrei ce e mai bun pentru tine? De ce să nu ai propria ta casă și grădină pe care să o amenajezi așa cum ți-ai dorit mereu? De ce să nu fie chiar aproape de mare, să poți simți nisipul sub picioare și briza mării oricând îți dorești? E imaginația ta, nu trebuie să aibă limite pentru că limitele încep la nivelul mării și nu se mai termină nicicând!

Casa ta se află în Constanța, într-un colț de paradis

E în natura noastră să ne dorim un spațiu în care să ne simțim în siguranță, să avem intimitate și să îl personalizăm în funcție de dorințele și preferințele noastre. Cum nimic din ce ne imaginăm nu este imposibil de realizat, Impact Developer & Contractor a creat un spațiu dedicat celor cărora nu le este frică să își pună imaginația la încercare și să își urmeze cele mai îndrăznețe ambiții.

Situat în Constanța Nord, cartierul rezidențial Boreal Plus a devenit un mic colț de paradis pentru cei care iubesc marea și vor să fie cât mai aproape de ea, dar și toate facilitățile oferite de oraș. De la dorința tot mai răspândită a oamenilor de a-și găsi liniștea și a se apropia de natură, a luat naștere acest ansamblu rezidențial, o comunitate special concepută pentru cei care își doresc intimitate, pe lângă siguranța spațiului de locuit. Fiecare casă, dintre cele 18 construite, dispune de o curte proprie foarte generoasă pentru o casă aflată în interiorul orașului, cu suprafețe de teren cuprinse între 350 și 450 mp. Indiferent de ideile pe care le ai, fie că e vorba de amenajarea propriei tale grădini sau de terasa în care să îți petreci serile citind sau pur și simplu relaxându-te oricând îți dorești, curtea ta este locul în care visele devin realitate.

Avem grijă de litoralul Mării Negre

Fiind un dezvoltator care a ținut mereu cont de mediul înconjurător și de impactul pe care îl poate avea asupra acestuia, Impact Developer & Contractor a avut grijă ca fiecare detaliu din proiect să respecte cele mai înalte standarde în materie de construcții eficiente, cu amprenta de carbon cât mai redusă, în timp ce oferă un nivel ridicat de confort și siguranță pentru cei care aleg să își urmeze inima și să se mute în apropierea mării. Casele au fost construite doar din materiale atent selectate pentru a fi prietenoase cu natura, iar sistemele de încălzire și climatizare au fost concepute pentru a avea consumuri de utilități cât mai reduse și cât mai puține pierderi, protejând resursele de care depindem cu toții.

Fiecare casă dispune de parter și un etaj superior, dotat cu o terasă spațioasă de unde te poți bucura întotdeauna de priveliștea superbă oferită de împrejurimi. Nimic nu se compară cu jocurile de lumini, din timpul apusului, privite de pe propria ta terasă. Gândește-te că te poți bucura de acest spectacol în fiecare seară, frumusețea dimineților cu panoramă spre Lacul Siutghiol și spre mare nefiind mai prejos.

Alege o comunitate sigură și responsabilă

Subiectul „siguranța ta și a familiei tale” a constituit piatra de temelia a întreg proiectului Boreal Plus, astfel că totul a fost pus la punct pentru ca tu să nu îți faci griji că vreun oaspete nedorit ar putea ajunge în apropierea casei tale. Siguranța întregului cartier este asigurată prin sisteme de supraveghere care funcționează permanent și bariere aflate la intrarea în cartier.

În acest fel, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de viață în fiecare zi și să profiți cât de mult poți de propriul tău spațiu, transformându-l în locul pe care l-ai visat mereu. Fie că alegi o casă individuală înconjurată de spațiul tău verde sau una construită în oglindă, cu finisaje ultra-moderne, intimitatea și liniștea nu o să îți lipsească în niciuna dintre ele.

Scopul comunității Boreal Plus este să adune în același loc oameni conștienți de impactul pe care acțiunile lor îl au asupra mediului, dar și asupra celor care se află în jurul lor. Vrei să faci și tu parte dintr-o astfel de comunitate? Completează formularul de contact de pe site-ul Boreal Plus și te contactăm noi pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie. Între timp, poți alege să faci un tur virtual în casele construite și să îți faci deja planurile de amenajare.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#cartier imobiliar, #Constanta, #imobiliare , #stiri imobiliare