Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Medical Medium – cărțile ce dezvăluie secrete necunoscute legate de vindecare

Advertorial
Vineri, 24 Februarie 2023, ora 16:28
4020 citiri
Medical Medium – cărțile ce dezvăluie secrete necunoscute legate de vindecare
FOTO: medicalmedium.com

Viața fiecărui autor de bestseller-uri este întotdeauna interesantă și marcată de evenimente remarcabile și Anthony William nu face excepție. Acesta a scris 7 cărți bestseller cu tematică ce dezvăluie secrete necunoscute legate de vindecare.

Acest scriitor este înzestrat cu un talent special. După cum el însuși spunea, are posibilitatea de a conversa cu "un spirit" care se află "pe un nivel foarte înalt de conștiință" și care este ca un mentor în viața sa. În opinia lui, acest spirit îi oferă informații cu privire la modul de îmbunătățire a sănătății oamenilor, care depășesc nivelul de cunoaștere din epoca în care trăim. El spune și faptul că are un "har" de a afla starea de sănătate a oamenilor și de a oferi sfaturi utile pentru vindecare în diferite cazuri de boli și afecțiuni.

Anthony William are informații despre anumite secrete ale vindecării, pe care a decis să le prezinte în cărțile sale. O parte dintre acestea includ metode naturale de restabilire a sănătății, care s-au dovedit a fi simple și eficiente.

Cele mai populare cărți ale acestui autor sunt:

  • "Medical Medium"
  • "Medical Medium Vindecarea Glandei Tiroide"
  • "Medical Medium Alimente care îți pot schimba viața în bine"
  • "Medical Medium Sucul de țelina".

Acestea sunt cărțile care prezintă foarte multe lucruri deosebite pentru sănătate. Fiecare dintre ele vine cu o selecție de sfaturi unice și metode naturale prin care se poate restabili starea de sănătate. Conform celor spuse de autor, prin înțelegerea energiei oamenii își pot face viața mai fericită și armonioasă. Există o legătură între starea emoțională a unei persoane și vibrațiile unor alimente.

Oamenii ar trebui să învețe să aibă o alimentație sănătoasă, să-și gestioneze fluxul de energie și să-și găsească echilibrul interior. De exemplu, prin consumul de fructe și legume cu vibrații pozitive se poate îmbunătăți starea de sănătate. Cu emoții pozitive crește frecvența de vibrație a unei persoane, mușchii se relaxează și mișcarea sângelui este liberă și normală. Dacă sentimentele și gândurile unei persoane sunt distructive, atunci frecvența ei de vibrație este joasă.

Și exercițiile fizice contează pentru sănătate, nu doar alimentația. Cu ajutorul lor se îmbunătățește circulația sângelui și mișcarea limfei. Dacă se face zilnic mișcare, dacă se efectuează exerciții fizice, atunci frecvența vibrațiilor este mai mare. Sunt mulți oameni care au spus că se simt excelent când fac sport, unii se simt mai fericiți după ce aleargă.

Din nefericire, oamenii care trăiesc la orașe au mai multe probleme de sănătate, decât cei care trăiesc în zone liniștite, montane, sau la sate. Se pare că orașul este supraîncărcat cu unde electromagnetice care în mod continuu pătrund în corp și pot cauza daune mari, unele chiar ireparabile sănătății. Alături de vibrațiile mașinilor, echipamentelor, tehnologiilor care nu coincid cu ale noastre, se adaugă și poluarea foarte nocivă. De asemenea, gândurile negative pot afecta sănătatea pentru că și ele sunt vibrații. Cu cât gândurile sunt mai sumbre, cu atât ele epuizează mai mult corpul și astfel îl privează de energie.

Toate acestea cresc riscul de sindrom de oboseală cronică, de stres și consecințele nu întârzie să apară. Acestea duc la o vibrație negativă și la îmbolnăvirea mai rapidă a organismului.

Comparativ cu alte cărți de nutriție, în aceste bestseller-uri, autorul Anthony William prezintă lucruri foarte interesante pentru oameni, cum ar fi:

  • În cărți se referă la proprietățile spirituale ale alimentelor crude, ale fructelor și legumelor, la nutrienții pe care le au
  • Explică în detaliu care sunt cele mai importante beneficii oferite de alimente asupra stării de sănătate și cu ce vibrație pozitivă vin unele dintre acestea
  • Recomandă introducerea fructelor de pădure în dieta zilnică a oamenilor, pentru că acestea îmbunătățesc sănătatea
  • Arată modul cum anumite alimente crude – fructe și legume - pot elimina stările negative ale oamenilor
  • În cărți scrie despre un grup de îngeri cu rol în hrănirea oamenilor, pe care îi numește "îngerii schimbării vieții".

Dacă vrei să afli mai multe aspecte despre biografia completă a acestui autor, poți consulta online lista de publicații Anthony William cărți în limba română.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#carti, #secrete vindecare, #vindecare, #sanatate , #stiri sanatate