Nou episod in razboiul dintre Carmen Dan si "mortul lui Dragnea": Ministrul de Interne s-a ales cu plangere la DIICOT

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 13:00
7364 citiri
Nou episod in razboiul dintre Carmen Dan si "mortul lui Dragnea": Ministrul de Interne s-a ales cu plangere la DIICOT
Foto: Facebook / Carmen Dan

Romica Parpalea, denuntatorul lui Liviu Dragnea in dosarul "Referendumul" si cel care in iulie a depus si o sesizare referitoare la legaturile dintre Tel Drum si liderul PSD, a facut miercuri o noua plangere impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, de aceasta data la DIICOT, unde cu o zi in urma Carmen Dan l-a reclamat pe el.

Parpalea a sustinut ca in jurul sefei MAI a existat, in perioada in care era prefect de Teleorman, o grupare infractionala care se ocupa cu retrocedarile ilegale de terenuri in judet.

Parpalea a mai sustinut ca ancheta va dovedi ca inclusiv magistrati au fost implicati in aceste ilegalitati.

Cu o zi in urma, ministrul Internelor, Carmen Dan, a depus la DIICOT o plangere pentru denunt calomnios impotriva lui Romica Parpalea, dupa ce acesta facuse la DNA o plangere impotriva ei, acuzand-o de trafic de influenta si abuz in serviciu. Carmen Dan a sustinut ca nu il cunoaste pe Parpalea, ca acesta este doar un instrument si ca trebuie sa isi asume acuzatiile facute la adresa ei, care reprezinta un precedent periculos.

Vezi ce declaratii a facut Carmen Dan dupa iesire de la DIICOT: Il acuza pe Parpalea de santaj si constituire de grup infractional organizat.

In 19 octombrie, Romica Parpalea, denuntatorul lui Dragnea in dosarul "Referendumul" si cel care in 20 iulie a depus o sesizare referitoare la legaturile dintre Tel Drum si Liviu Dragnea, s-a aflat la DNA pentru a oferi detalii in legatura cu acest dosar.

El a anuntat ca a depus plangeri penale atat impotriva lui Liviu Dragnea, cat si impotriva lui Carmen Dan, pe care o acuza de abuz in serviciu, trafic de influenta si luare de mita.

"In cazul lui Carmen Dan - abuz in serviciu, trafic de influenta s-ar putea sa fie si luare de mita, cu privire la persoanele care au fost in comisiile fondului funciar in anumite localitati, daca a stiut sau n-a stiut, cum le-a dat girul", a sustinut Parpalea, care a apreciat ca, in calitate de fost prefect de Teleorman, Carmen Dan "trebuie sa se gandeasca la miliardele pe care le-a oferit celor din aparatul propriu" in perioada in care era in functie.

In ceea ce-l priveste pe Liviu Dragnea, el a apreciat ca este vorba despre trafic de influenta si abuz in serviciu.

"Sa vedem daca toate aceste beneficii ale Tel Drum s-au intors in cadrul familiei Dragnea, ce inseamna? Adica a beneficiat direct", a declarat Romica Parpalea.

Barbatul sustine ca are probe reprezentand documente, inscrisuri, declaratii de martori in sprijinul acuzatiilor sale.

Romica Parpalea este cunoscut in presa drept "mortul lui Dragnea", dupa ce presedintele PSD a sustinut ca denuntatorul din dosarul Referendumul, in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, nu ar fi in viata.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Romica Parpalea DIICOT Carmen Dan , #ministru de Interne