3 situații când serviciile de curierat pot fi de ajutor

Advertorial
Marti, 04 Octombrie 2022, ora 16:57
6754 citiri
3 situații când serviciile de curierat pot fi de ajutor
FOTO: cargus.ro

De ce ai crede că vreodată ai avea nevoie de un serviciu de curierat? Ei bine, poate fi un serviciu foarte util dacă dorești ca un plic, colet sau un palet să fie livrat rapid și garantat.

Deși pare mai confortabil și familiar să mergi la oficiul poștal, acest serviciu nu mai este la fel de fiabil. Există multe beneficii suplimentare oferite de o firmă de curierat, cum este Cargus, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, la nivel local, național și internațional.

Poate printre cele mai apreciate operațiuni puse la punct de Cargus este livrarea coletului la destinație în următoarea zi lucrătoare.

Acestea fiind spuse, iată 3 situații în care serviciile de curierat pot fi de ajutor:

1. Când ai ceva urgent de trimis

De câte ori ai ajuns în ipostaza în care un prieten, un membru din familie sau un client a avut nevoie de un pachet urgent? Mai mult, persoana respectivă se afla în cealaltă parte de țară față de tine. Probabil te-ai simți neputincios sau, în cazul în care ai o afacere, ai simțit că-ți pierzi reputația în fața consumatorilor.

Serviciile de curierat urgente de la Cargus îți oferă posibilitatea să trimiți un plic sau un colet cu livrare până la sfârșitul următoarei zile lucrătoare. Cum s-ar spune, „de azi pe mâine”.

Iată câteva exemple de „misiuni” urgente care trebuie să ajungă la destinație în cel mai scurt timp:

  • Transportul medicamentelor către cineva care are nevoie de ele;
  • Transportul la timp a echipamentelor necesare pentru o expoziție sau un eveniment important;
  • Transportul echipamentelor de birou (laptop, monitor) către un angajat care lucrează de la distanță;
  • Obținerea la timp a documentelor pentru o ședință de judecată sau pentru un termen de depunere etc.

2. Când ai ceva voluminos de trimis

În prezent, serviciile poștale nu sunt potrivite pentru trimiterea coletelor mai grele de 20 de kg sau cu o dimensiune mai mare față de intervalele postulate. Prin urmare, ai mai puține posibilități dacă vrei să livrezi sau să primești un pachet voluminos, o piesă de mobilier, spre exemplu.

Dar dacă apelezi la serviciile de curierat Cargus, scapi de grija transportului. Poți alege opțiunea Pallet Standard și Pallet Plus pentru pachetele cu o greutate între 32 și 800 de kilograme. Printre avantajele utilizării acestor servicii se regăsesc:

  • Livrarea pachetului voluminos între 1 și 4 zile lucrătoare de la preluarea comenzii;
  • Livrarea/ridicarea pachetului de la ușa expeditorului până la ușa destinatarului;
  • Livrarea pachetului oriunde în România, în cele peste 13.600 de localități deservite.

3. Când nu ești acasă

Cum adică te folosești de beneficiile serviciilor de curierat Cargus când nu ești acasă? Să zicem că ai comandat un pachet care urmează să ajungă în următoarea zi. Dar, între timp, a intervenit o urgență și trebuie să-ți ajuți un prieten să se mute într-un nou apartament. Deci nu vei fi acasă când curierul va ajunge în fața ușii tale.

Pentru astfel de situații (și altele desigur), Cargus a implementat livrarea într-o unitate SHIP & GO sau într-un Locker Cargus. Pentru cei care nu-s acasă în momentul livrării, își pot redirecționa pachetele în cea mai apropiată unitate. În cazul Locker-ului, acesta va putea fi deschis ușor, rapid și direct din aplicația mobilă Cargus a utilizatorului.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#Cargus, #aplicatie mobila cargus, #curierat , #stiri afaceri