Program de rate fără dobândă pentru cumpărături online şi din magazin. Cum te bucuri de avantajele cardului de credit, când ai informaţiile actualizate

Vineri, 18 Martie 2022, ora 08:30 10316 citiri
Linie de credit pe care o poți folosi ori de câte ori ai nevoie, dacă te încadrezi în limita totală acordată de bancă FOTO Pixabay.com

Ca să te bucuri de cumpărături și mai bine, poţi alege cu încredere un card de credit. Înainte de toate, trebuie sa te informezi si să faci cea mai bună alegere în funcţie de nevoile pe care le ai.

Apariţia programului de rate fără dobândă te ajută să faci cumpărături cu mai multe beneficii la orice comerciant din lume, având în vedere că ofertele pe care instituţiile financiar bancare le pun la dispoziţie clienţilor sunt din ce în ce mai atractive de la an la an.

Ziare.com îţi explică în cadrul rubricii Banii tăi care sunt avantajele pe care le poate oferi un card de credit în 2022 şi cum arată un sistem de rate fără dobandă.

Cardul de credit reprezintă o linie de credit pe care o poți folosi ori de câte ori ai nevoie, dacă te încadrezi în limita totală acordată de bancă. Poți rambursa integral sumele utilizate sau poți face rambursări parțiale, aferente ciclurilor de tranzacționare.

Avantajele cardurilor de credit în 2022:

 • cumperi acum sau plătești mai târziu - ai perioadă de grație de până la 59 de zile pentru plățile cu cardul de cumpărături;
 • dobândă atractivă - ai 0% dobândă când rambursezi integral sumele utilizate din cardul de credit până la scadența lunară;
 • activezi rapid planul de rate - poți opta pentru sistemul rate fără dobândă la orice comerciant;
 • plătești cu telefonul sau cu ceasul;
 • rambursări flexibile;
 • plătești oriunde.

Cum arată un sistem exemplu de rate fără dobândă

Prin cardul de credit, în functie de bancă, poți beneficia de până la 24 de rate fără dobândă la orice comerciant din lume.

După activarea serviciului, sunând la numerele de telefon de pe reversul cardului sau din aplicația Mobile Banking (Meniu principal/Carduri/Setări card) numărul de rate fără dobândă se va aplica pentru fiecare tranzacție peste 100 de lei, după cum urmează:

 • 3 rate lunare egale pentru tranzacții comerciale mai mari de 100 și până la 300 lei inclusiv;
 • 6 rate lunare egale pentru tranzacții la comercianți între 300,01 și 600 lei inclusiv;
 • 9 rate lunare egale pentru tranzacții la comercianți între 600,01 și 1.200 lei inclusiv;
 • 12 rate lunare egale pentru tranzacții la comercianți între 1.200,01 și 1.800 lei inclusiv;
 • 18 rate lunare egale pentru tranzacții la comercianți între 1.800,01 și 2.400 lei inclusiv;
 • 24 rate lunare egale pentru toate tranzacțiile la comercianți peste 2.400 lei.

Pentru obţinerea unui card de credit în zilele noastre poţi aplica online extrem de uşor. Completezi datele, intri în apel video, obții aprobarea pe loc și semnezi contractul electronic sau daca preferi varianta clasică, te duci la sucursala băncii pe care ai agreat-o.

CEC Bank te învaţă să fii responsabil cu banii tăi!

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News