Cele mai bune canapele: sfaturi pentru casa visurilor tale

Advertorial
Joi, 22 Decembrie 2022, ora 18:37
6725 citiri
Cele mai bune canapele: sfaturi pentru casa visurilor tale
Sursa foto: www.somproduct.ro

Cu toții ne dorim să facem cea mai potrivită alegere atunci când vine vorba de o piesă de mobilier durabilă și voluminoasă. Mai ales, dacă aceasta dă tonul casei! Și, da, canapeaua poate fi punctul central al locuinței tale dacă te ghidezi după câteva criterii simple, ușor de urmat.

Spre deosebire de vremurile trecute, în zilele noastre, canapelele au ajuns un must-have pentru orice locuință prin prisma evoluției omului contemporan. De altfel, nevoia de confort și relaxare a devenit tot mai mare într-o lume aflată într-o dinamică permanentă, dar care acumulează și mai mult stres ca odinioară.

Astăzi există pe piață o multitudine de modele de canapele, de diferite modele și mărimi, încât ai de unde să alegi ce ți se potrivește în funcție de nevoile tale: Canapele Extensibile, Canapele Fixe, Canapele de Piele, Canapele Velvet, Canapele Chesterfield.

Canapele – Top sfaturi să nu dai greș

Calitate, durabilitate, confort, un stil care să te reprezinte, dimensiuni, cromatică sunt principalele criterii pe care trebuie să le ai în vedere. Durabilitatea este direct proporțională cu cât de solid este cadrul. Scopul este să alegi o canapea confortabilă, dar și cu o durată de viață îndelungată.

Mai mult, pentru un confort sporit, trebuie să ai în vedere și spătarul, arcurile, spuma și alte lucruri suplimentare pe care le poate avea. De exemplu, unele canapele au un șezut elastic și nedeformabil datorită construcției pe spumă poliuretanică N30 și T-21.

Canapele – Stilul și funcționalitatea, factori cheie

Designul canapelei trebuie să aibă legătură cu modul în care îți decorezi locuința. Poți să alegi între un stil clasic sau unul modern, totul după preferințele tale.

Dacă pui accent pe detalii, designul și textura ar trebui să se îmbine armonios cu decorul încăperii. Un factor cheie este funcționalitatea canapelei. Dacă te gândești să o utilizezi pentru dormit, atunci îți este de folos o canapea extensibilă cu o saltea cât mai confortabilă. Avantajul major al unei canapele extensibile este îmbinarea criteriului estetic cu cel practic.

Canapele – Cum să alegi dimensiunile, tapițeria, designul, culorile

Dimensiunile sunt de luat calcul pentru ca piesa de mobilier să se integreze perfect în camera sau livingul tău. Tapițeria joacă și ea un criteriu foarte important pentru că omul contemporan are un timp limitat. Astfel, aceasta nu trebuie să necesite îngrijire zilnică, ci să fie ușor de curățat și plăcută la atingere.

Mai mult, unele canapele dispun de tehnologia Easy Clean, petele putând fi îndepărtate cu apă și săpun, fără a fi nevoie de agenți de curățare chimici. Poți să spui adio, fără bătăi de cap, la petele de cafea sau chiar pix! Nu uita de culoarea canapelei deoarece o cromatică deschisă va face să fie întreținută mai greu decât una mai închisă.

Canapeaua ideală trebuie să fie adaptată nevoilor noastre, indiferent dacă preferăm să ne relaxăm la televizor, să dormim sau să ne invităm prietenii și rudele în livingul nostru primitor.

Orice model de canapea ai alege, trebuie să ai în vedere faptul că este o piesa de mobilier de nelipsit, iar prin dimensiuni, design, confort și calitate devine punctul central al casei tale! Descoperă o gamă variată de canapele fixe sau extensibile la SomProduct: https://www.somproduct.ro

Despre SomProduct

SomProduct este un brand cu tradiție în România, având o experiență de 14 ani în industria Home&Deco și un portofoliu de peste 90.000 de articole de la branduri de top autohtone și internaționale. Bazele companiei au fost puse în anul 2008, la Baia Mare, din dorința de a oferi oamenilor confort și inovație. Dacă atunci portofoliul de produse cuprindea doar cinci articole: trei saltele, o somieră și o canapea, astăzi clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni pentru întreaga locuință dintr-un singur loc: piese și seturi pentru dormitor, living, camera copiilor, birou, bucătărie, baie și hol, corpuri de iluminat, electrocasnice și obiecte pentru terasă și grădină.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Concedierile de la Tesla lovesc din plin singura sa fabrică din Europa. Peste o treime din angajați ar urma să rămână fără slujbă
Tesla, cel mai mare producător auto în funcţie de capitalizarea bursieră, va concedia până la 3.000 de angajaţi la singura sa fabrică din Europa, Grunheide, lângă Berlin, după ce a...
#canapea, #canapea extensibila, #cele mai bune canapele, #somproduct , #noua casa